به گزارش روز دوشنبه خبرنگاران از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر اساس این گزارش ۳۵۰ اثر از سوی هنرمندان استان در قالب هدایای فرهنگی، نوشتافزار، اسباببازی و عروسک در مرحله استانی داوری شده است.
آثار راه یافته به جشنواره فیروزه شامل «دختر ایرانی با نقوش»، «جعبه کلمات»، «عاشیق شامل نقاشی های عاشیقی برای استفاده در روی جلد»، «دفتر نقاشی آراز و آیناز با تصویرسازی آموزش قرآن کریم» و «دفتر نقاشی آیناز»، «عروسک های آراز و آیناز»، «عروسک قیزیم»، «گردن آویز گوی مچید» و «زیورآلات دست ساز» است.
آثار راه یافته به این جشنواره پس از داوری نهایی، در نمایشگاه جانبی جشنواره به همراه اکران آثار هنرمندان دیگر استان ها که در ۱۴ مرداد شروع به کار می کند، به نمایش گذاشته می شود.
طبق اعلام دبیرخانه مرکزی، اختتامیه این جشنواره ۱۸ مرداد ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مسوولان کشوری و مدیرکل استان ها در تهران برگزار می شود.
بیشتر بخوانید
- ارسال اثر به هشتمین دوره جایزه فیروزه تا پایان اردیبهشت تمدید شد
- احمدوند: جایزه فیروزه باید بیش از جنبه رقابتی، فضای حمایتی داشتهباشد
- احیای جشنواره عکس «فیروزه» در تبریز
این جشنواره هر سال به منظور ترویج، تولید و مصرف کالاها و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی با نگاه ویژه به اقوام ایرانی، تشویق تولیدکنندگان به تولید کالاهای فرهنگی با اولویتها و نیازهای کشور، خلاقیت و نوآوری در حوزه صنایع فرهنگی، رونق بازار مصرف کالاهای فرهنگی داخل کشور و معرفی فعالان صنایع فرهنگی به جامعه و نهادهای خصوصی، برگزار می شود.