محمدجعفر عظمائی روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: با راه اندازی این طرح های توسعه واحدهای تولیدی ۹ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد شد.
وی همچنین گفت: سال گذشته مجوز توسعه ۱۸۰ کارخانه با پیش بینی سرمایه گذاری ۲۰ همت ( ۲۰۰ هزار میلیارد ریال) برای افزایش ظرفیت و تنوع محصولات صادر شد.
وی اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه های وزارت صمت، توسعه کارخانه های فعلی و طرحهای توسعه ای در دست اجرا نشان از اقبال صنعتگران استان برای توسعه وضعیت فعلی و ارتقای میزان تولید و اشتغال دارد.
عظمائی گفت: این میزان استقبال برای توسعه صنایع منجر به کسب رتبه اول آذربایجان شرقی در صدور جواز تاسیس توسعه ای شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه توسعه صنایع در استان هر سال نسبت به سال قبل روند افزایشی قابل توجه دارد؛ اضافه کرد: اقبال بخش خصوصی برای توسعه صنایع با وجود چالشهای پیش رو از جمله موضوعات زیربنایی و محدودیت ها در تامین زمین صنعتی و انرژی، در کشور بی نظیر است.
بیشتر بخوانید
- سرمایه گذاری ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی در بخش صنعت آذربایجان شرقی
- آذربایجان شرقی با ۲۹۰۰ طرح صنعتی در دست اجرا رتبه اول کشور را کسب کرد
- زمینه سرمایهگذاری بیش از پنج هزار میلیارد ریال در استان بوشهر فراهم شد
- اجرای ۵۶۰ هزار میلیارد ریال طرح صنعتی در آذربایجان شرقی
آذربایجان شرقی با بیش از چهار هزار واحد تولیدی و صنعتی از قطب های اصلی کشور به شمار می رود و پیشینه فعالیت های صنعتی آن به بیش از نیم قرن قبل می رسد.
منطقه صنعتی غرب تبریز، پیشگام اجرای طرح های بزرگ و مادر صنعتی همچون کارخانه تراکتورسازی و ماشین سازی بود که بعدها کارخانه های مادر دیگری مانند ریخته گری، بلبرینگ سازی، ایدام و آهنگری، موتوژن و بنیان دیزل از آنها متولد شدند.
بنا بر اذعان مقام های مسوول، بیش از ۹۵ درصد سرمایه گذاری در حوزه تولید و صنعت آذربایجان شرقی در دهه های اخیر توسط بخش خصوصی انجام شده و این استان، خصوصی سازی و نقش فعال بخش خصوصی در رونق تولید و اشتغال را به دور از تزریق اعتبارات کلان دولتی، در عمل معنا کرده است.