به گزارش تریبون تبریز، فرهاد فرهودی، در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه تا اواخر بهمن ماه سال جاری، میانگین سرانه دانش آموزی استان در مقایسه با میانگین سرانه دانش آموزی کشور افزایش یافته است، افزود: این اتفاق برای اولین بار در تاریخ آموزش و پرورش استان اتفاق افتاد.
وی گفت: در ابتدای سال ۱۴۰۲،میانگین سرانه دانش آموزی استان ۵/۱۷ و میانگین سرانه دانش آموزی کشور ۵/۲۲ بود که اکنون این آمار به ۵.۶۱ متر مربع برای هر دانش آموز افزایش یافته در حالی که میانگین کشوری ۵.۲۸ متر مربع است.
فرهودی از ۵۱۲ پروژه نیمه تمام در ابتدای سال ۱۴۰۰ خبر داد و بیان کرد: طبق برنامهریزی ۴ سالهای که اجرا شد، در طی این مدت هیچ پروژه جدیدی را شروع نکردیم که به دنبال آن، اکنون ۲۷۲ پروژه در قالب ۹۷۰ کلاس، آماده و تحویل آموزش و پرورش داده شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی با عنوان اینکه ۵۷ درصد پروژه های نیمه تمام در طول دوسال اخیر به مرحله بهره برداری رسید، گفت: در سال جاری ۱۱۷ پروژه در قالب ۴۰۰ کلاس درسی و با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تحویل آموزش و پرورش داده شد که ۳۰ درصد این را خیرین و مابقی را دولت متحمل شد.
او با اظهار به اینکه در سال گذشته به ازای هر چهار روز یک مدرسه به آموزش و پرورش تحویل داده میشد ادامه داد در سال جاری این آمار را به هر سه روز یکبار رساندهایم.
فرهودی با ابراز اینکه بزرگترین رکورد برای ما نقش لبخند روی صورت دانش آموزان است، افزود: ما هم اکنون ۲۴۰ پروژه نیمه تمام در دست اجرا داریم و ۲۹۵ پروژه تعمیراتی تاکنون برای آموزش و پرورش تحویل داده شده است.
وی با عنوان اینکه در سال جاری مبلغی بالغ بر ۹۰ میلیارد برای تجهیزات آموزشی در سراسر استان هزینه شده است، ادامه داد: مبلغی بالغ بر ۷۰ میلیارد از این اعتبار در قالب کاروانهای تجهیزاتی برای سراسر استان ارسال شد که یکی از آنها بزرگترین کاروان تجهیزات فضاهای آموزشی بود در مرداد ماه سال جاری بود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی افزود: در مرداد ماه سال جاری ۵۰ میلیارد ، تجهیزات آموزشی در قالب ۱۵۶ کامیون به مدرسه های سراسر استان ارسال کردیم که ۲۳ درصد آن مربوط به تجهیز هنرستان ها بود.
فرهودی گفت: در سالجاری برای خیران پروژه مشارکتی قبول کردیم زیرا سرعت تزریق بودجه دولتی کمتر از خیران بود و این به نیمه تمام ماندن پروژه ها منجر می شد.
وی افزود: در سالجاری توانستیم با اجرای این برنامه، ۱۰۰ درصد تعهدات خیران را جذب کنیم و ۱۰هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال جذب کردیم.
فرهودی از وجود ۳۱۹ مدرسه کانکسی در استان خبرداد و گفت: از این تعداد ۶۶ مدرسه کانکسی مستقل و بالای ۱۰ نفر است که ۶۲ مورد آن را ساماندهی کردیم و این مدارس دارای ساختمان ثابت آموزشی شدند.
وی افزود: چهار مدرسه از این دسته نیز تا مهر ماه سال آتی ساماندهی می شود و مدارس غیرمستقل نیز که در اولویت بعدی دولت است در صورت قرار گرفتن در برنامه، ساماندهی خواهد شد.