• امروز : چهارشنبه - ۹ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 30 October - 2024
0

۲۲ روستای هشترود با تنش آبی روبرو است

  • کد خبر : 24957
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴
۲۲ روستای هشترود با تنش آبی روبرو است
تریبون تبریز: مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه ۲۲ روستای هشترود با تنش آبی روبرو است، گفت: قابل تصور نیست که این شهرستان با وجود هشت رود تنش آبی داشته باشد.

به گزارش تریبون تبریز، «هاشم امینی» روز سه‌شنبه در جلسه بررسی مسایل و مشکلات حوزه آب و فاضلاب هشترود افزود: مشکلات آب شرب روستاهای این شهرستان از طریق مجتمع «آلمالو» و با صرف ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی حل شدنی است.
وی با بیان اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب هشترود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: این تصفیه‌خانه را با صرف چهار هزار میلیارد ریال از محل منابع بانک ملی و از طریق ماده ۵۵ می‌توان تکمیل کرد.
وی همچنین تاکید کرد: برای ارتقای تصفیه‌خانه آب شرب شهر هشترود هم از محل اعتبارات تنش آبی، اعتبار مناسبی در نظر گرفته می‌شود.
تصفیه‌خانه‌ آب در سد کلقان احداث شود
نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با بیان اینکه ۲۱ میلیون مترمکعب آب در پشت سد کلقان وجود دارد، پیشنهاد داد تا تصفیه‌خانه‌ای در کنار این سد احداث شده و از این طریق مشکل تنش آب شرب شهرستان‌های هشترود و بستان‌آباد رفع شود.
«فرامرز شهسواری» از تنش آبی روستاهای هشترود و شهرهای قره‌آغاج و بستان‌آباد به ویژه در فصل تابستان انتقاد کرد و افزود: طبق نظریه کارشناسی این مشکل با تجهیز، احداث و حفر چاه‌های آب و احداث مجمتع‌های آبرسانی قابل حل است.
وی از تزریق قطره‌چکانی اعتبارات به طرح فاضلاب مدرن شهر هشترود هم انتقاد کرد و افزود: نبود فاضلاب مدرن باعث شده تا فاضلاب‌های خانگی به رودخانه‌های «سرسکند چایی» و «دامناب چایی» در وسط شهر سرازیر شود و تکمیل طرح فاضلاب مدرن این شهر به اعتبار اساسی نیاز دارد.
نماینده معین مردم شهرستان بستان‌آباد اضافه کرد: متاسفانه شبکه آب شرب شهر بستان‌آباد نیز با ۶۰ سال قدمت فرسوده است و به نوسازی شبکه نیاز دارد.

احداث تصفیه‌خانه در سد سهند ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی هم گفت: با تامین ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار و احداث تصفیه خانه آب در سد سهند می‌توان آب شرب سالم و بهداشتی برای شهرهای هشترود و قره‌آغاج و روستاهای مسیر تامین کرد.
«یوسف غفارزاده» با بیان اینکه ۱۳۰ میلیون مترمکعب آب در پشت سد سهند هشترود وجود دارد، اضافه کرد: این میزان آب برای صنعت و شرب ذخیره‌سازی شده است.

آب شرب شهر هشترود بهداشتی و سالم است
« محمد خانی» مدیر عامل آب و فاضلاب استان هم آب شرب شهر هشترود را بهداشتی و عاری از هرگونه میکروب عنوان کرد و گفت: تکمیل تصفیه‌خانه آب شرب شهر هشترود به بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیازمند بوده و تاکنون برای آن ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
به گزارش ایرنا به نقل از «فرید قشلاقی فرماندار هشترود» امسال ۱۳۵ میلیارد ریال اعتبار برای مجمتع آبرسانی کوهسار و آبرسانی به ۲۴ روستای هشترود اختصاص یافته است.

لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=24957

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.