به گزارش تریبون تبریز، حمید رسایی یکی از اصلیترین افرادی بود که در طیف منتقد قالیباف و ریاست مجلس او قرار میگرفت. رسایی بعد از اعلام اولیه آرا انتخابات مجلس در کنایهای پیام رای مردم را «درخواست تغییر و تحول در ساختار هیاترئیسه مجلس یازدهم دانست» رسایی خود را سردسته طیفی میداند که اساسا موجودیت و لیستبندی خود را در نفی ریاست رئیس مجلس تعریف میکردند و به همین منظور بعد از ورود بخشی از این طیف در انتخابات مجلس در تهران، رسایی در هفتهنامه ۹ دی که مدیرمسئولی آن را به عهده دارد؛ «تغییر قالیباف قطعی شد» را در این رسانه تیتر کرد.
به راه انداختن مجادلات سیاسی و داغ شدن بازار بداخلاقیهای سیاسی از جمله مواردی بود که در میان این رقابت برای ریاست مجلس، از جانب افرادی مثل حمید رسایی پررنگتر از دیگر افراد دیده میشد. این اظهارات در کنار اظهارات امناییها، صبحایرانیها و شریانیها قرار داشت که تنها ایده آنها برای حضور و رقابت در انتخابات را نفی ریاست فعلی مجلس و سرلیستی قالیباف میدانستند. اگرچه این فضا تنها در انتخابات استان تهران موجودیت و معنا پیدا میکرد اما سوال اصلی این بود که این طیف بعد از ورود به مجلس قرار است چه گزینهای را برای حضور در هیاترئیسه مجلس معرفی و حمایت کند. حمید رسایی از جمله افرادی بود که خود را برای ریاست مجلس محق میدانست اما نهایتا نامش در میان کاندیداهای نایبرئیسی مجلس دیده شد. رسایی از میان شش کاندیدای نایبرئیسی مجلس دوازدهم، نفر پنجم شد و ۳۶ رای به خود اختصاص داد.
رای رسایی بعد از حواشی و مجادلاتی که این مدت در فضای سیاسی به راه افتاد «معنادار» و البته «قابل توجه» است. رای ۱۲ درصدی رسایی از کاندیداهای نایبرئیسی مجلس، علیرغم به راه انداختن هیاهوها و مجادلات سیاسی و ملتهب کردن فضای سیاسی کشور و مجلس برای تغییر ساختار هیاترئیسه مجلس، نشان میدهد نگاه و نظر دیگر نمایندگان بهارستان تفاوت و شکاف جدیای با نظر رسایی دارد. نمایندگان مجلس فارغ از «هیاهوها» و به راه انداختن «طوفانهای نمایشی» تصمیم میگیرند. در سمت دیگر این سوال را ایجاد میکند که سقف رای تمام نمایندگانی که در لیستهای امنا و صبح ایران در بهارستان حضور داشتند و رسایی بهعنوان سرگروه این افراد طعنهها و کنایهها را متوجه هیاترئیسه مجلس میکرد؛ تنها ۳۶ رای بوده است؟ امری که نشان میداد؛ یا افرادی که در این لیستها حضور داشتند، ترجیح دادند به کسی رای دهند که به جای دامن زدن به مجادلات سیاسی به دنبال پیشبرد امور مجلس و مدیریت آن باشند یا در سمت دیگر اساسا سقف رای این طیف همین ۳۶ رای بوده است.
گزاره اصلی همچنان درمورد کنش سیاسی افرادی مثل رسایی به قوت خود باقی است؛ فاصله معناداری میان تحلیلها و نگاه این طیف با فضای واقعی سیاست وجود دارد و تحلیل کاریکاتوری از فضای سیاست دارند و فضای ایتا را به جای فضای واقعی که در صحن علنی مجلس وجود دارد، مبنا قرار میدهند، این کار نهایتا منجر به این میشود که نتیجهای برخلاف انتظار را شاهد باشند و واقعیت فضای سیاسی و اشتباه بودن تحلیل خود را در چنین برهههایی به نمایش میگذارد.