به گزارش تریبون تبریز تراب محمدی بعد از ظهر امروز در شورای مبارزه با مخدر استان اظهار کرد: موضوع اعتیاد و مواد مخدر خطرناکترین ناهنجاری است که میتواند جامعه را به سمت خطر پیش ببرد، زیرا بیش از ۷۰ درصد آسیبهای اجتماعی نشات گرفته از مواد مخدر و اعتیاد است.
محمدی با اشاره به آمار بالای شهدای مبارزه با مواد مخدر در ایران بیان داشت: در راه مبارزه با مواد مخدر بیش از چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در کشور تقدیم نظام و انقلاب شده است که این امر نشاندهنده اهمیت مقابله و مبارزه با این ماده خانمانسوز است.
آموزشهای ارائه شده به سمت هدف ریلگذاری نمیشود
وی با تاکید بر لزوم اهمیت آموزش در این حوزه خاطرنشان کرد: بعضی مواقع آموزشهای ارائه شده به سمت هدف ریلگذاری نمیشود، در ارائه آموزشها باید همه جوانب در نظر گرفته شود تا خودش تبدیل به بدآموزی نشود.
محمدی ادامه داد: در موضوع آموزش باید به صورت نقطهای عمل کرد؛ بهگونهای که محلات آسیبپذیر در سطح استان شناسایی شده و آموزشها و آگاهسازیهای لازم در این مناطق ارائه شود.
معاون سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر لزوم اجرای طرح یاریگران زندگی در روستاها افزود: بعضا شرایطی به وجود میآید که تکثر کمیتهها، دستورالعملها و کمیسیونها خودشان به مشکل تبدیل میشوند؛ در راستای اجرای طرح یاریگران زندگی در روستاها از ظرفیت پایگاههای مقاومت و دهیاریها و نهادهای دیگری همچون خانه بهداشت بهرهگیری شود تا اجرای این طرح عملیاتی شود.
امیر رنجبر، دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استانداری آذربایجانشرقی نیز در این نشست، گفت: اولین خانه یاری گران زندگی در کانون امام خمینی (ره) تبریز به بهرهبرداری رسید که در این مرکز خدمات آموزشی و پیشگیری در حوزه مواد مخدر به دانشآموزان ارائه خواهد شد.
وی به اهداف طرح یاریگران زندگی اشاره کرد و متذکر شد: هدف از اجرای یاریگران زندگی، ترویج زندگی سالم و با نشاط، توسعه رویکرد توانمندسازی جامعه روستایی، توسعه رویکرد مردمیسازی و افزایش مشارکتهای اجتماعی است.
رنجبر با اشاره به مهمترین اولویت های اجرایی این طرح یادآوری کرد: اجرای برنامههای آموزشی و مشارکتی برای نوجوانان و جوانان و گسترش و اجرای برنامههای فرهنگی و ورزشی در روستاها از اولویتهای طرح یاریگران زندگی میباشد که برای همه ساکنین مناطق روستایی اجرا خواهد شد.