پایگاه خبری تحلیلی تریبون تبریز > اخبار > جامعه > مصرف منظم تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را ۴۷ درصد کاهش دهد

مصرف منظم تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را ۴۷ درصد کاهش دهد

مصرف منظم تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را ۴۷ درصد کاهش دهد
6 آبان 1404 1 بازدید
esarbaz

تریبون تبریز: با افزایش جمعیت، بیماری آلزایمر به نگرانی بزرگی تبدیل شده است. علاقه روزافزون به زندگی طولانی‌تر و سالم‌تر باعث شده تحقیقات زیادی درباره تأثیر رژیم غذایی بر پیشگیری یا کاهش سرعت این اختلال مغزی انجام شود.

به گزارش تریبون تبریز، اکنون محققان می‌گویند مصرف منظم تخم مرغ، هفته‌ای حداقل یک تخم مرغ، می‌تواند نقش محافظتی در برابر بیماری آلزایمر و زوال عقل ایفا کند.
محققان دانشگاه تافتس آمریکا داده‌های ۱۰۲۴ شرکت‌کننده با میانگین سنی ۸۱ سال را در یک دوره ۶.۷ ساله تجزیه‌وتحلیل کردند. آنها دریافتند افرادی که حداقل یک تخم مرغ در هفته می‌خورند در مقایسه با افرادی که تخم‌مرغ کمتری مصرف می‌کنند، ۴۷ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.
محققان همچنین داده‌های کالبدشکافی مغز ۵۷۸ شرکت‌کننده فوت‌شده را بررسی کردند. این داده‌ها نشان داد که مصرف بیشتر تخم مرغ با بروز کمتر نشانه‌های بیماری آلزایمر در مغز مرتبط است. یک ماده مغذی کلیدی در تخم مرغ به نام «کولین» که در زرده به وفور یافت می‌شود، حدود ۳۹ درصد اثر محافظتی در برابر زوال عقل آلزایمر دارد. البته تخم مرغ سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و لوتئین است که هر دو با سلامت مغز و قوای شناختی مرتبط هستند.

اشتراک گذاری
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =

با استفاده از روش های زیر می توانید این نوشته را با دوستانتان به اشتراک بگذارید