محبوب عبدالله پور گفت: مطابق با مطالعات انجام شده و ممیزی طول مسیر بی آر تی، نواقص محل های تردد عابرپیاده، ایستگاه های اتوبوس و جداکننده های مسیر اتوبوسرانی با حضور کارشناسان پلیس راهور و مناطق، سازمان اتوبوسرانی و سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری تبریز احصا شده است.
وی تصریح کرد: فاز اول عملیات اجرایی استانداردسازی طول مسیر بی آر تی شامل انسداد محل تردد های غیرمجاز، استاندارد سازی مسیرهای عابر پیاده و ایستگاههای اتوبوس و ترمیم جدا کنندهها و در فاز بعدی نیز مربوط به کف سازی این مسیر خواهد بود.
وی افزود: ۱۰ دستگاه دوربین پلاک خوان در مسیر بی آر تی به سامانه های ثبت تخلف متصل شده و پلیس راهور برای خودروهای متخلف اعمال قانون انجام میدهد.
مدیر عامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری تبریز اظهار کرد: مطالعات طرح جامع حملونقل و ساماندهی ترافیک در حال اجراست و با مشخص شدن محل پارک سوارها و همچنین احداث دومین مسیر بیآرتی تبریز و فعال سازی اتوبوسهای جدید زیر ساختهای لازم برای راه اندازی حمل و نقل ترکیبی با هدف رفع مشکل ترافیک شهر تبریز، فراهم می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی در ادامه خواستار رعایت قوانین راهنمایی هنگام تردد عابرین پیاده و سواره از تقاطع های طول مسیر بی آر تی شد.