علی اصغر فاتحیفر در نشست تخصصی «نقش دانشگاهیان آذربایجان شرقی در دفاع مقدس» که به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان برگزارشد، با بیان اینکه با بررسی متخصصان جنگ درمییابیم که بسیاری از شهدای بزرگوار از دل دانشگاه بیرون آمدهاند که شهید پورشریفی تنها یک نمونهی آن است، ادامه داد: شهید پورشریفی پل شناور خیبر را به طول ۱۳ کیلومتر ساخت که آمریکاییها از طراحی آن در شگفت مانده بودند.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاهیان همواره در خط مقدم دفاع بودند و امروز نیز باید به عنوان پیشقراولان مقابله با جنگ شناختی فعال باشند، یادآور شد: جنگ شناختی از جمله جنگهای سخت بوده و میدان عملیات دشمن در ذهن انسانهاست که این معادله تکلیف دانشگاهیان را مضاعف میکند.
وی با بیان اینکه اساتید و دانشگاهیان باید در عرصهی جنگ شناختی نقش آفرین باشند و در این رابطه میتوان از روش شهید بروجردی در کردستان تبعیت کرد، گفت: شهید بروجردی در زمانی که خودی از غیرخودی شناخته نمیشد، همه مردم را مسلح کرد تا همه بتوانند از خود در برابر حملات دفاع کنند.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان افزود: امروز هم اساتید باید در عرصه جهاد تبیین پیشگام شده و با تولید محتوا و ارتقای سواد رسانهای در بین آحاد مردم، تمامی افراد را در برابر هجمه دشمنان به صورت شناختی و بصیرتی تجهیز کنند.
فاتحی فر، تبیین ابعاد مختلف قضایا و آگاه سازی افراد جامعه را بهترین راه برای مقابله با جنگ شناختی دشمنان عنوان کرد و افزود: مسیری که شهدای بزرگوار در برابرمان ترسیم کردند، راهی است که به موفقیت منتج میشود، از اینرو مسئولین باید این منش و روش را نصب العین قرار دهند.