به گزارش تریبون تبریز، الهام رسولیان؛ مخترع تبریزی، به نمایندگی از کشور ایران به عنوان سفیر علم و فناوری ایران در این مراسم حضور یافت و در گفتگو با آژانس خبری تحلیلی نصر از تجربیات خود و برنامه های این کنفراس سخن گفت.
الهام رسولیان با بیان اینکه این کنفرانس در راستای تقویت همکاریهای بینالمللی میان جوانان مسلمان از جمله ایجاد شبکهای گسترده از ارتباطات بین جوانان نخبه کشورهای اسلامی و تسهیل همکاریهای مشترک در زمینههای مختلف، ترویج نوآوری و خلاقیت از جمله ایجاد بستری مناسب برای ارائه ایدههای نوآورانه و حمایت از طرحهای خلاقانه جوانان، توانمندسازی نسل جوان از جمله ارتقای سطح دانش و مهارتهای جوانان و آمادهسازی آنها برای ایفای نقش موثر در جامعه، ترویج فرهنگ صلح و همزیستی مسالمتآمیز از جمله تقویت روحیه همدلی و همکاری میان جوانان و ترویج فرهنگ صلح و گفتوگوی بینالمللی، ایجاد بستری برای حل چالشهای مشترک از جمله بررسی چالشهای پیش روی جهان اسلام و یافتن راهکارهای مشترک برای حل آنها برگزار شد، گفت: ویژگیهای بارز این کنفرانس، حضور گسترده نخبگان جوان به عنوان نمایندگانی از کشورهای مختلف اسلامی با تخصصهای متنوع که منجر به ایجاد فضایی پویا و مملو از ایدههای نوآورانه شد، موضوعات متنوعی در این کنفرانس مورد بحث و بررسی قرار گرفت که شامل حوزههای علمی، فناوری، فرهنگ، هنر، اقتصاد و سیاست، برگزاری نشستهای تخصصی با حضور کارشناسان و متخصصان برجسته، به شرکتکنندگان این امکان را داد تا از آخرین دستاوردهای علمی و فناوری آگاه شوند، بود.
بانوی محقق تبریزی با بیان اینکه این کنفرانس نقش بسیار مهمی در تقویت همبستگی و وحدت میان جوانان مسلمان ایفا کرد، افزود: این کنفرانس به افزایش آگاهی جهانی نسبت به پتانسیلها و تواناییهای جوانان مسلمان کمک کرد.
الهام رسولیان با با اشاره به اینکه کنفرانس OIC فرصتی استثنایی برای جوانان نخبه از سراسر جهان فراهم کرد تا آخرین دستاوردهای علمی خود را به اشتراک بگذارند و از تجربیات یکدیگر بهرهمند شوند، افزود: هدف اصلی این کنفرانس، تقویت همکاریهای علمی بینالمللی، ترویج نوآوری و توانمندسازی نسل جوان برای ایجاد آیندهای بهتر، به خصوص در منطقه قفقاز، برای نشان دادن پتانسیل جوانان و ایجاد شبکهای گسترده از همکاریهای علمی است.
این گزارش حاکی است، مخترع تبریزی در پنل مجمع دانشمندان جوان (SINA)به ارائه آخرین تحقیقات و اختراعات خود پرداخت.
الهام رسولیان در این خصوص اضافه کرد: در پنل SINA، تلاش کردم تا آخرین دستاوردهای تحقیقاتی خود در زمینه علم و فناوری را ارائه دهم، به اعتقاد من، محققان ایرانی پتانسیل بسیار بالایی دارند اما با چالشهایی مانند محدودیت دسترسی به منابع، عدم حمایت کافی از تحقیقات بنیادی و نبود زیرساختهای مناسب روبرو هستند، با این حال، با وجود همه این چالشها، ما همچنان به تلاش خود برای پیشرفت علم و فناوری در کشورمان ادامه میدهیم.
الهام رسولیان با بیان اینکه معتقد است که جوانان ایرانی میتوانند نقش بسیار مهمی در پیشرفت کشور ایفا کنند، افزود: با حمایت از جوانان و سرمایهگذاری در حوزه علم و فناوری، میتوانیم آیندهای روشن برای کشورمان رقم بزنیم. از همه کسانی که از من حمایت کردند، به ویژه خانوادهام و اساتید عزیزم، تشکر میکنم.
وی در انتها اضافه کرد: شرکت در این کنفرانس و برقراری ارتباط با دانشمندان و محققان جوان از کشورهای مختلف، انگیزه من را برای ادامه تحقیقاتم دوچندان کرده است، همچنین، ایدههای جدیدی به من داده است که میتوانم در تحقیقات آیندهام از آنها استفاده کنم. علاوه بر این، ارتباطاتی که در این کنفرانس برقرار کردم، میتواند در آینده منجر به همکاریهای مشترک بینالمللی شود.