به گزارش تریبون تبریز، علیرضا کاظمی روز شنبه در جمع فرهنگیان شهرستان سراب، اظهار کرد: بعد از ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی آموزش و پرورش در اولویت نخست دولت قرار گرفته و تمام هم و غم رئیس جمهور صرف این موضوع است.
وی با بیان اینکه برچیده شدن تمامی مدارس کانکسی و سنگی در اولویت است، گفت: فرماندهی سپاه دستور کمک به ساخت هفت هزار مدرسه را داده و ۲ هزار مدرسه نیز در دست ساخت دارد.
کاظمی با بیان اینکه کیفیت آموزش و پرورش باید ارتقا یابد، افزود: لازمه این امر، افزایش سطح دانش، نگرش و مهارتهای معلم در کلاس درس است که با روشهای جدیدی، این کار را آغاز کردیم و سال آینده در تمام مدارس اجرایی میشود.
وی با بیان اینکه توانمندسازی معلمان، ضلع مهم کیفیت بخشی مدارس است، اظهار کرد: سراب، پیشینه پرافتخار و کهن علمی، فرهنگی و ادبی دارد و شخصیتهای تراز اول جهان اسلام در این منطقه پرورش یافته اند و باید مسائل و مشکلات این شهرستان باید مورد توجه باشد.
وی، اجرای پروژههای نیمه تمام، کاهش مدارس تخریبی با کمک خیران، توسعه فضاهای ورزشی به خصوص مناطق محروم و حاشیه شهر، کمک به بهسازی و نوسازی استخر آموزش و پرورش، پیگیری برای صدور کد دانشگاه فرهنگیان سراب، تجهیز هنرستانها و تجهیز مرکز رفاهی سراب را در دستور کار وزارتخانه عنوان کرد.
وزیر آموزش و پرورش در خصوصخواسته جمعی از معلمان شهرستان هشترود در خصوص تجدیدنظر در آزمون کیفیت بخشی نیز گفت: تمامی اصلاحات و اشکالات نرم افزازی رفع شده و نتایج اعلام شده نیز حاصل از اصلاحات دقیق آزمون کیفیت بخشی بوده است. هرکسی که اعتراضی دارد، به ما اعلام کند تا بررسی دوباره انجام گیرد.
ضرورت رفع تملق گویی و چاپلوسی در عرصه مدیریتی کشور
مجید نصیرپور، نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه باید تملقها و چاپلوسیها در عرصه مدیریتی رفع شود. گفت: به هر میزان دامنه تملق را اضافه کنیم، بنیان مدیریت را ضعیف کردهایم.
وی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش در سفر امروز نشان داد که با نسل جدید انس خوبی دارد، افزود: امیدواریم این انس با نسل جدید، رویکرد حل مسئله وزارتخانه را تقویت دهد.
وی با اشاره به اینکه جایگاه معلمان به خاطر نوع پرداختها به آنها خدشه دار میشود، اظهارکرد: منابع مالی کشور محدود است اما ما مسئول هستیم و همه از آموزش و پرورش دولت وفاق انتظار رویکرد حل مسئله محوری در عرصههای مختلف دارند.
نصیرپور اظهار کرد: کشور در معرض تهدیدها و تحریمها قرار دارد و ما باید برنامه داشته باشیم و عزت و شان یک معلم حفظ شود تا نیازی به نوبتهای اضافه کاری نداشته باشد و زمان خود را برای مطالعه و ارتقای کیفیت آموزش صرف کند.
وی پیشنهاد داد در سراب به عنوان شهرستان پایلوت، همه امکاناتی که فکر میشود برای آموزش در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی لازم است فراهم شود و سه سال دیگر بتوانیم به مردم کزارش دهیم که نتیجه این آزمایش، افزایش کیفی تحصیل شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان، مرکز پرورش معلم و لزوم تقویت آن، خواستار تسهیل و تسریع در صدور کد برای دانشگاه فرهنگیان سراب شد.
یکهزار و ۱۰۴ کلاس درس در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی در آذربایجان شرقی احداث می شود
اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز اعلام کرد: تعداد ۲۳۱ پروژه و یکهزار و ۱۰۴ کلاس درس در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی در آذربایجان شرقی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه امسال شاهد انقلابی در احداث مدارس استان هستیم، افزود: مدارس سنگی و کانکسی بالای ۱۰ نفر استان تا پایان شهریور امسال نوساز و استاندارد میشوند.
وی اعلام کرد: از خیران گرانقدر نیز قول گرفتیم تا مدارس سنگی و کانکسی بالای پنج نفر را هم نوسازی کنیم.
صادقی افزود: اغلب طلب همکاران پرداخت شده است و سال ۱۴۰۳ را بدون بدهی به پایان رساندیم.
علی جهانی، فرماندار سراب نیز با بیان اینکه این شهرستان دارای ۲ منطقه آموزش و پرورش در سراب و مهربان است، اظهار کرد: تعداد ۲۶۲ مدرسه در منطقه سراب وجود دارد که ۳۹ مدرسه نیاز به بازسازی و ۸۴ مدرسه نیز نیاز به بهسازی و تعمیر دارد.
وی افزود: تعداد ۸۲ مدرسه نیز در منطقه مهربان فعالیت دارند که ۲۲ مدرسه نیاز به بازسازی دارد.
به گزارش ایرنا، در این مراسم، ۲ معلم به نمایندگی از معلمان این شهرستان مطالبی در خصوص دغدغهها و چالشهای جامعه معلمی مطرح کردند.
وزیر آموزش و پرورش در سفری یکروزه به منظور افتتاح پروژههای عمرانی شهرستان سراب و دیدار با معلمان این منطقه، صبح امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت به استان آذربایجان شرقی سفر کرد.
علیرضا کاظمی در این سفر یک مدرسه را افتتاح و کلنگ چند مدرسه را به زمین زد.
حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور هم در سفر به آذربایجان شرقی وزیر آموزش و پروش را همراهی می کند.