به گزارش تریبون تبریز، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی امروز در نشست با معاونان و مدیران صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی اظهار کرد: وجود صدا و سیما در هر مرکز ایجاب میکند جغرافیای پوششی صدا و تصویر در آن مرکز بسیار گسترده و حتی تا صد در صد باشد از این رو برای توسعه فرستندههای رادیویی و تلویزیونی، مجموعه استانداری، صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و قرارگاه امام حسن(علیه السلام) با اجماع و تعاملات لازم برای تحقق این مهم اقدامات مقتضی را انجام دهند.
وی با قدردانی از زحمات شبانه روزی همکاران پرتلاش صدا و سیما گفت: حضور میدانی و نظارت ستادی، مباحث را با کیفیت و منطقی پیش می برد و چه بسا به برکت همین حضورها، آگاهی و احاطه بر محیط مراجعه شده دوچندان می شود از این رو شناخت مشکلات از نزدیک به سهولا انجام می شود و حل آنها هم راحت تر انجام می گیرد.
رحمتی همچنین به کار خطیر رسانه ها به خصوص صدا و سیما اشاره کرد و افزود: اگر دیروز رسانه اولویت بود، امروز یکی از اصول و پایه های اطلاع رسانی جوامع به شمار می رود و در این میان سرعت عمل در انتشار خبر و مطلب و روایت اول، مانع از آن می شود که دیگر رسانه ها به ویژه رسانه های معاند آن خبر و مطلب را وارونه جلوه و روایت کنند هر چند برای روایتگری خوب هم به ابزار هنر و خلاقیت نیاز است چرا که ذوق و قریحه هنری در روایت یک موضوع در جذب مخاطب و همسو کردن آن بسیار پراهمیت است.
وی اضافه کرد: همین خاطر صدا و سیما باید درب های خود را به روی جوانان خلاق و ایده پرداز و هنرمندان باز کند و از خلاقیت هنری آنها برای مواجهه با هجمه های روانی دشمن بهره گیری شود.
استاندار تاکید کرد: موفقیت صدا و سیما زمانی اتفاق می افتد که برنامه های منتشر شده آن بر مخاطب تاثیرگذار باشد و ذائقه های مختلف را اقناع کند و در عین حال با انتشار برنامه هایی از بطن جامعه و مردم محور، بر مرجعیت خود بیفزاید، ضمن این که پلی رابط بین مردم و مسئولان و برعکس باشد و ارتباطی دوسویه میان آنها ایجاد کند.
رحمتی گفت: مجموعه استانداری هم برای تحقق اهداف صدا و سیما در کنار این نهاد است و از رسانه استانی انتظار داریم علاوه بر انعکاس مشکلات عامه مردم، طرح های اجرایی در حوزه های مختلف استان را هم پیگیری کند و مدیران کل و روسای ادارات هم موظفند پاسخگو باشند.
وی انعکاس هر چه بهتر ظرفیت های متعدد استان از رسانه ملی و استانی را هم پراهمیت برشمرد و گفت: این مهم باید به نحو شایسته و با خلاقیت انجام شود و ما هم می کوشیم بودجه صدا و سیما به عنوان یک نهاد خدمتگزار، صد در صد جذب شود چه از منابع استانی و چه از منابع کشوری.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان تاریخچه راه اندازی رادیو و تلویزیون در تبریز و قدمت این مرکز گفت: همانگونه که این مرکز از مراکز قدیمی و کهنسال کشور به شمار میرود بدیهی است که تجهیزات و امکانات آن هم کهنه و گاهی از رده خارج شده است از این رو خرید تجهیزات نو، پیشرفته و به روز نیازی ضروری برای مرکز به خصوص در حوزه خبر و سیما است بر این اساس از ۱۵ دوربین استودیویی که اخیرا سازمان صدا و سیما خریداری کرده است آذربایجان شرقی هم به عنوان نخستین مرکز از این دوربینها سهم خواهد داشت.
رضایی افزود: پایه اصلی مراکز صدا و سیما را حوزه فنی و نیروی متخصص و فرهیخته تشکیل میدهد و از آنجایی که در کنار این مهم، پوشش تصویری و صوتی برای صدا و سیما امری بدیهی است، اما در برخی روستاهای دورافتاده، شبکههای مختلف رسانه ملی و استانی به علت کمبود تجهیزات فنی فرستنده قابل دریافت نیست.
وی در ادامه پوشش گسترده و در شان آذربایجان شرقی را منوط به خرید سریع تجهیزات و امکانات فنی نو و پیشرفته و جایگزین کردن آنها با تجهیزات فرسودهی پیشین دانست.
براساس این گزارش مالک رحمتی با حضور در واحدهای مختلف صداوسیمای استان از تجهیزات و امکانات این واحدها بازدید کرد و با نیروهای این اداره کل آشنا شد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین در نشست با معاونان و مدیران صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی گفت: وجود صدا و سیما در هر مرکز ایجاب میکند جغرافیای پوششی صدا و تصویر در آن مرکز بسیار گسترده و حتی تا صد در صد باشد از این رو برای توسعه فرستندههای رادیویی و تلویزیونی، مجموعه استانداری، صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و قرارگاه امام حسن با اجماع و تعاملات لازم برای تحقق این مهم اقدامات مقتضی را انجام دهند.
در ادامه آقای رحمتی به عنوان میهمان ویژه در برنامه زنده فصل جوانی حضور یافت. بازدید از پشت صحنه برنامه تلویزیونی نازبالار هم از دیگر بازدیدهای استاندار بود.
سپس استاندار آذربایجان شرقی و هیئت همراه در اتاق جلسات صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی حضور یافت.