به گزارش تریبون تبریز، در دویست و شانزدهمین جلسه علنی شورای شهر تبریز که در آن از روشندلان تبریزی تجلیل بهعمل آمد، “حجتالاسلام سید کاظم زعفرانچیلر”، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در رابطه با فعالیتهای مؤسسه بصیر اظهار کرد: تاکنون حداقل ۶-۷ مرتبه به این مجموعه مراجعه کردم و در حد توان سعی بر همراهی در حوزههای مختلف بهویژه در بحث مرمت و بازسازی ساختمان این مجموعه داشتیم.
وی ادامه داد: مدتی قبل طرحی با عنوان ایجاد پارکهای موضوعی ارائه کردیم که طی آن پارکی با عنوان معلولین و جانبازان نیز مطرح شده و خواستار ایجاد این نوع پارکها در بین ۲۵۰ پارک موجود بر اساس فراوانی حضور معلولین شدیم.
خواستههای مؤسسه بصیر باید به صورت مکتوب ارائه شود
“علیرضا نوای باغبان”، عضو شورای شهر تبریز نیز در این خصوص اظهار کرد: خواستههای مؤسسه نابینایان بصیر را باید به دو قسمت تقسیم کرد. قسمت اول خواستههای این مؤسسه به شهرداری بستگی دارد و بخش دیگر آن به تصمیمگیری شورا. خواستههای این مؤسسه باید به صورت مکتوب در اختیار شورا و شهرداری قرار گیرد. برای مثال ضرر موانع ایجاد شده برای جلوگیری از ورود خودرو به پیادهروها از فوایدش برای نابینایان بیشتر بوده و این موضوع باید مورد بررسی قرار بگیرند.
خیرین برای ساخت ساختمان مؤسسه بصیر اعلام آمادگی کردهاند
“یاسین بجانی”، دیگر عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در رابطه با این موضوع اذعان کرد: مشکل اصلی معلولین در سالهای اخیر عدم مناسببودن پیادهرو و پلهای عابر پیاده برای دسترسیشان بود که خوشبختانه در سالیان اخیر اتفاقات خوبی در این باره رخداده اما درهرصورت انتظارات برآورده نشده است.
وی تصریح کرد: جمعی از خیران آمادهاند تا پس از اهدا زمین توسط شهرداری ساختمانی را برای این مجموعه احداث کنند و امیدوارم اهدا زمین به این مؤسسه امروز و در جلسه علنی تصویب شود.
ضرورت ایجاد تسهیلات بیشتر برای روشندلان
“حجتالاسلام رسول برگی” نیز در رابطه با فعالیتهای مؤسسه بصیر گفت: در ابتدای شورای ششم اکثر دوستان با اهدا ساختمان به این مجموعه مخالف بودند و اکنون از این بابت خوشحالم که به این تفاهم رسیدهایم.
وی ادامه داد: ارائه خدمات ورزشی برای معلولین در یک محله امکانپذیر نیست و میتوان با انجام تمهیدات و ایجاد تجهیزات لازم سالنهای مختلف را در اختیار این عزیزان قرار داد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز اذعان کرد: به واسطه اتمام ساعات کاری همکاران روشندل یک ساعت قبل از دیگر پرسنل برای آنها ایجاد میشود. برای مثال برای این افراد سرویس در نظر گرفته نشده که امیدواریم هر چه زودتر در این باره تصمیمگیری شود.
برگی با اشاره به چراغهای راهنمایی سخنگو در سطح شهر گفت: این سیستم باید در شهر گسترش داده شود و مسیرها نیز توسط این سیستم اعلام شوند. هنرمندان پرتعدادی در بین روشندلان حضور دارند و به نظرم شهرداری برای تهیه هدایای اهدایی خود، ملزم به خرید صنایعدستی از تولیدات روشندلان شود و همچنین از قاریان قرآن، مداحان و گروه سرود این عزیزان در مراسمات استفاده کند.
شورا پیگیر رفع مشکلات روشندلان است
“غلامرضا احمدی”، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز هم در رابطه با فعالیتهای روشندلان و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز از این فعالیتها و تلاش برای رفع مشکلات موجود گفت: خوشبختانه شاهد اهتمام اعضای شورا در رابطه با حمایت از نابینایان و روشندلان عزیز هستیم. این مؤسسه باید درخواستهای خود را به صورت مکتوب به شورا ارائه کند تا بتوانیم به صورت دقیق آنها را پیگیری کنیم.
وی افزود: با توجه به موارد مطرح شده، ضروری است موضوعات مختلف از جمله احداث پارک ویژه این عزیزان، اختصاص سالن ورزشی و… در کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی، ورزش و جوانان، محیطزیست و خدمات شهری و… بررسی شود. همچنین موضوع اختصاص زمین برای احداث ساختمان این مؤسسه نیز در دستور کار قرار گرفته و بعد از دریافت پیشنهاد این عزیزان، آن را پیگیری خواهیم کرد.