• امروز : جمعه - ۱۱ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 1 November - 2024
2

شهرداری‌ موظف به پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی شد

  • کد خبر : 15896
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳
شهرداری‌ موظف به پرداخت هزینه سرویس مدارس استثنایی شد
تریبون تبریز: شهرداری‌ با مصوبه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی موظف به پرداخت هزینه سرویس ایاب و ذهاب مدارس استثنایی در چارچوب قانون است.

به گزارش تریبون تبریز، جلسه شورای آموزش و پرورش استان روز گذشته با شرکت فرمانداران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها به‌صورت برخط برگزار شد و ایاب و ذهاب رایگان دانش‌آموزان مدارس استثنایی، یکی از دستورات جلسه شورای آموزش و پرورش استان بود.

براساس مصوبات این شورا، شهرداری مکلف است هزینه سرویس دانش‌آموزان مدارس استثنایی را از محل عوارض دریافتی پرداخت کند. مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی در این‌باره گفت: در جاهایی که شهرداری‌ها طبق قانون، متولی این امر هستند به تکلیف‌شان عمل کنند.

وی ادامه داد: سازمان امور مالیاتی تا زمان دریافت صورت‌حساب تسویه هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان مدارس استثنایی توسط شهرداری‌ها، هیچ پرداختی از محل ۹ درصد ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده نداشته باشد یا مبلغ واریزی از محل ماده ۳۹ را پس از کسر مبلغ مورد نظر برای تامین هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی به حساب شهرداری واریز کند.

معرفی نماینده تام‌الاختیار از سوی شهرداری به اداره آموزش و پرورش استثنایی و تشکیل کارگروه مشترک بین دو ارگان ذی‌ربط برای انجام هرچه بهتر امور از جمله پیشنهادهای مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در این جلسه بود که به تایید استاندار رسید.

استاندار در بخش دیگری از اظهاراتش، به نقش آموزش و پرورش در برگزاری انتخابات اشاره کرد و گفت: قسمت اصلی بار اجرایی انتخابات بر دوش این مجموعه بود و از هیأت اجرایی و عزیزانی که از مجموعه آموزش و پرورش در این امر مهم و سرنوشت‌ساز زحمات شبانه‌روزی کشیدند، نهایت تقدیر و سپاسگزاری را دارم. در حوزه‌هایی که انتخابات به دور دوم کشیده است، با همان جدیت و برنامه‌ریزی باید کار را در انتخابات بعدی که در اوایل اردیبهشت ماه خواهد بود، تمام کنیم.

وی با اشاره به وسعت حوزه کاری در دستگاه تعلیم و تربیت، بیان کرد: این خانواده بزرگ هم کار آموزشی و هم کار پرورشی انجام می‌دهد و در همین مدت کوتاه، شاهد توفیق و رشد و بالندگی در مجموعه آموزش و پرورش استان بودیم و به همین نسبت در شهرستان‌های مختلف هم آموزش و پرورش پای کار بود و این قابل تقدیر و تشکر است.

او با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود برای اعتلای آموزشی و تربیتی، اظهار کرد: کار در حوزه آموزشی، حد و اندازه ندارد و هرچه دنبال افزایش کیفیت باشیم، باز هم جا دارد، برای رسیدن به شرایط ایده‌آل و مطلوب باید خلأهای موجود را با زحمات شما و تمام ظرفیت‌ها پر کنیم.

رحمتی با اشاره به دومین دستور جلسه شورای آموزش و پرورش استان مبنی بر سهم آزمون‌های نهایی در آزمون سراسری، گفت: برگزاری آزمون متمرکز در سه مقطع دهم، یازدهم و دوازدهم کار بزرگی است و سرنوشت بسیاری از افراد در حال تحصیل با نتایج همین آزمون‌ها و در راستای عدالت آموزشی در سراسر نظام آموزشی و با برگزاری به شکل صحیح و متمرکز رقم می‌خورد.

وی افزود: با توجه به افزایش میزان ضریب بیش از پیش نمرات آزمون‌های نهایی در سرنوشت تحصیلی دانش‌آموزان، باید همه امکانات را به میدان آوریم و آزمون را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم. دانش‌آموزان شهرستان‌ها و بخش‌های کمتر توسعه‌یافته نمی‌توانند از کلاس کنکورهای آنچنانی بهره‌مند شوند، اما می‌توانند نمرات خوبی را در این آزمون متمرکز بگیرند. به همین دلیل، متولیان امر با اتخاذ تدابیر امنیتی کافی برای برگزاری هرچه امن‌تر آزمون‌های نهایی، اهتمام جدی داشته باشند.

او اظهار کرد: بعضی شغل‌ها مانند معلمی از منصب و رسالت خاصی برخوردارند، باید دست معلمان را بوسید و قدر و منزلت این جایگاه مقدس را که سیره‌ای از انبیا و امامان است، بدانیم و جایگاه آن را حفظ کنیم.

وی بیان کرد: تمام تلاش دولت برای حل مشکلات معلمان است. معلمان با رفتار، گفتار و روش زندگی برای بسیاری از دانش‌آموزان الگو بوده و نظام تعلیم و تعلم دارای جایگاهی مقدس و معنوی است و قاطبه معلمان ما با همه کمبودها و ناملایمتی‌ها پای کار دانش‌آموزان هستند.

رحمتی با اشاره به تقدم تزکیه نفس و تربیت به تعلیم در قرآن کریم، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین کارها، تزکیه نفس و خودسازی، پرداختن به مسائل پرورشی و تربیتی و سپس، پرداختن به آموزش است و در قرآن هم بر این موارد تاکید شده است و از این مفاهیم می‌توان در تربیت دانش‌آموزان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌ریزی استفاده کرد.

وی ادامه داد: استفاده از مشاوران متخصص در مدارس، بسیاری از هزینه‌کردها در حوزه آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد و تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی و داشتن برنامه جدی در برخی مدارس نیز می‌تواند به پیشگیری از این آسیب‌ها کمک کند.

استاندار آذربایجان شرقی با بررسی سومین دستور جلسه، بر رعایت اصول در شهرک‌سازی‌های جدید تاکید کرد و گفت: اداره کل راه و شهرسازی از همان ابتدا به زیرساخت‌ها فکر کند و به فکر تامین راه، برق و امکاناتی مانند مدرسه باشد و اجازه ندهد، شهرکی بدون مدرسه ایجاد شود.

استفاده از ظرفیت مولدسازی و تعیین تکلیف مدارس بدون استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت خیران از دیگر موارد مورد تاکید استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه بود.

رحمتی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به تامین مسکن فرهنگیان از محل نهضت ملی مسکن، بیان کرد: حاضریم همان کارهایی را که برای اساتید دانشگاه در این‌باره انجام دادیم، برای معلمان نیز انجام دهیم. آموزش و پرورش و راه و شهرسازی مکلفند از ظرفیت نهضت ملی مسکن برای معلمان به‌طور ۱۰۰ درصد استفاده کنند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش دو بال پرنده‌ای هستند که بدون وجود یکی از آن‌ها، پرواز ممکن نیست، افزود: چیزی که جامعه ما را به سمت رشد و بالندگی می‌برد، توجه همزمان به آموزش و پرورش است و یکی از دستاوردهای بعد از انقلاب هم همین است.

لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=15896

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.