• امروز : شنبه - ۴ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 26 July - 2025
0

راه‌آهن تبریز به نام شهید آیت‌الله آل‌هاشم مزین شد

  • کد خبر : 33211
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹
راه‌آهن تبریز به نام شهید آیت‌الله آل‌هاشم مزین شد
تریبون تبریز: آیین نامگذاری ساختمان ایستگاه راه آهن شهید آیت الله سید محمد علی آل هاشم تبریز روز پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴ در ساختمان آموزشگاه راه آهن برگزار شد.

به گزارش تریبون تبریز، «علیرضا سلیمانی» مدیرکل راه آهن آذربایجان شرقی در آغاز رویداد نام‌گذاری ساختمان ایستگاه راه‌آهن تبریز به نام شهید آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم، در بیان ارج و قرب سومین شهید محراب تبریز گفت: شهید آیت الله آل هاشم به خاطر سلوک مردمیشان در قلوب مردم آذربایجان بسیار ارج و قرب داشتند و به خاطر همین موضوع، دکتر ذاکری در استانداری این مهم را مطرح کردندو ما مدت هاست در تلاش هستیم که نام ارزشمند این شهید را بر سردر ساختمان راه آهن نصب کنیم. چون این ساختمان در مرکز استان قرار دارد و به ثبت ملی رسیده لذا بسیار ارزشمند و مهم و همچنین شایسته نام شهید آل هاشم است. 
وی افزود: ما طی مشورت با میراث فرهنگی استان، تصمیم گرفتیم در دو طرف ساختمان راه آهن تابلو هایی نصب کنیم. تعبیه تابلوی نام ایشان بر سر در ساختمان و تابلوی بزرگی در سمت سکو، یاد آور ایشان طی هر ورود و خروجی به این ساختمان خواهند بود. 

تکمیل کریدور ریلی شرق و غرب کشور
در ادامه مراسم ، «جبارعلی ذاکری» ، مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت نقش ایران در انتقال بار به اروپا از طریق خطوط ریلی، اعلام کرد: از اواخر سال گذشته طرح بزرگ تکمیل کریدور ریلی سهلان تا چشم ثریا با هدف تحقق این منویات کلید خورده است.
ذاکری با بیان اینکه ارتباط ریلی کشور با اروپا در حال حاضر تنها از مسیر ترکیه برقرار است، تأکید کرد: تکمیل این کریدور، نه‌تنها امکان اتصال مستقیم با قاره اروپا را فراهم می‌سازد، بلکه گام بلندی در جهت توسعه اقتصادی استان‌های واقع در مسیر، از جمله آذربایجان شرقی و غربی خواهد بود.
وی همچنین به جزئیات فنی پروژه اشاره کرد و افزود: بخش مهمی از اقدامات باقی‌مانده در این کریدور به دوخطه کردن مسیرهای زنجان تا میانه، میانه تا تبریز و مرند تا چشم ثریا مربوط می‌شود؛ در حال حاضر نیز پیگیری مراحل قانونی و تأمین اعتبار پروژه از سوی سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است.
مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود، نام‌گذاری ساختمان ایستگاه راه‌آهن تبریز به نام شهید آیت‌الله آل‌هاشم را اقدامی در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره کسانی دانست که عمر خود را در مسیر خدمت به کشور صرف کرده‌اند.
وی اظهار داشت: این گونه اقدامات، الگویی ارزشمند برای نسل آینده ایجاد می‌کند و جامعه امروز بیش از هر زمان به چنین الگوهایی نیازمند است. شخصیت آیت‌الله آل‌هاشم تنها محدود به منطقه آذربایجان نیست، بلکه ما شاهدیم که در سراسر کشور به عنوان خادم صدیق نظام شناخته می‌شوند و اقدام راه‌آهن نیز گامی در راستای معرفی بهتر و گسترده‌تر این چهره مردمی در سطح ملی است. 

«حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل» امام جمعه تبریز در ادامه این نشست، از جایگاه انسان ها در پناه خدا گفت و افزود: نظامی که انسان در او با یاد خدا زیست می کند، ارزشمند است. وقتی رهبر معظم از  انسجام و اتحاد ملی سخن می گویند، یعنی انسجام ملت ایران بر پایه مسلمانی خود و بر پایه ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران. 
وی با اشاره به هشت سال دفاع مقدس، انسجام ملت را در سختی ها خلاصه کرد: ملت ما ثابت کرده اند که اتحادشان با رفاه نسبتی ندارد و همواره در سختی ها انسجام خود را حفظ کرده اند. حتی در جنگ تحمیلی اخیر هم شاهد این حقیقت بودیم. 
وی افزود: مسئولانی که در این مملکت وظیفه خدمت رسانی به ملت را دارند، باید با ارزشمند شمردن مردم ایران، همچون شهید آل هاشم، به محبوبیت دست یابند و یادشان همیشه گرامی داشته شود. 

منطقه ویژه اقتصادی سهلان قابلیت تبدیل شدن به بندر خشکی شمال غرب را دارد
«رضا صدیقی» نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دوازدهم و دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس،  مسائل ریلی استان که در دست اقدام اند را تشریح کرد: ما باید همه تلاش کنیم 
انتقال اصلاح خاوران به ایستگاه اصلی راه آهن، انتقال ایستگاه راه آهن دانشگاه شهید مدنی به آذرشهر و توسعه ریلی استان مسائلی اند که وزارت خانه و دستگاه های اجرایی بر این مطالبات مردم رسیدگی می کنند. 
وی افزود: تبریز و آذربایجان، دروازه اقتصادی کشور بوده و راه آهن تبریز، یکی از اولین های تاریخ این شهر است، ما توفع داریم از ظرفیت سهلان به عنوان منطقه ویژه اقتصادی و تبدیل آن به بندر خشکی شمال غرب استفاده کنیم.
وی اذعان داشت: منطقه ویژه اقتصادی سهلان در کنار ظرفیت های موجود در کنار آن از جمله شهر صنعتی بعثت و شهرک سرمایه گذاری خارجی یکی از محورهای توسعه آذربایجان شرقی است که باید این ظرفیت را شکوفا کرد.

لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=33211

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.