رئیس شورای اسلامی شهر تبریز روز یکشنبه، ۳۰ مهر در این جلسه حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه را مصداق نسل کشی دانست و گفت: این اقدام تمام دلها را آزرده خاطر کرد و منجر به شهادت صداها فلسطینی شد.
شهرام دبیری اظهار کرد: حمله مجدد رژیم صهیونیستی به غزه بار دیگر ثابت کرد جنایتها همچنان ادامه دارد.
وی بر لزوم ورود سازمان ملل و شورای امنیت به بررسی ابعاد این جریان و جنایات تاکید کرد و افزود: این دو نهاد باید به وظایف خود در این خصوص عمل کنند.
وی خاطرنشان کرد: اعضای شورای اسلامی شهر به نمایندگی از مردم شریف تبریز ضمن محکوم کردن این جنابات خواستار اقداماتی از سوی سازمان ملل هستند تا از برخوردهای دوگانه در این راستا پرهیز شده و با بهرهگیری از تمامی امکانات مانع جنگ در غزه شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با گرامی داشتن هفته تربیت بدنی عنوان کرد: در این هفته فعالیتهای ورزشی افزایش یافته و مردم به اهمیت ورزش توجه دارند چرا که ورزش موجب سلامت فردی و سلامت عمومی جامعه و افزایش نشاط و شادابی میشود.
وی با قدردانی از توجه شهرداری تبریز به مقوله ورزش و سلامتی، خاطرنشان کرد: شهرداری در حوزه توسعه زیرساختها و اجرای برنامههای ورزشی گامهای بسیاری برداشته است.
به گفته وی، تعامل خوبی بین شهرداری و شورای اسلامی شهر و ادارهکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی وجود دارد که این این موجب احیای جایگاه ورزشی تبریز به عنوان یکی از قطبهای ورزش کشور میشود.
دبیری همچنین با تبریک روز کوهنوردی نیز بیان کرد: عینالی یکی از قطبهای ورزشی شهر شده و هر هفته میزبان کوهنوردان پرشماری است که همین موضوع توجه هر چه بیشتر به این مجموعه را ضروری میسازد.
ضرورت احصای نقشه جامع زیرساختهای ورزشی تبریز
شهردار تبریز نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم احصاء نقشه کاملی از زیرساختهای ورزشی شهر و دستگاههای دولتی، اظهار کرد: این نقشه میتواند وارد چرخه عمومی ورزش همگانی شده و در اختیار مردم قرار گیرد که بدین ترتیب میتوان با توجه به ظرفیت کاربریهای ورزشی شهر برای آن برنامهریزی کرد.
یعقوب هوشیار با اشاره به مسئولیت اجتماعی سایر دستگاهها در خصوص ورزش همگانی عنوان کرد: دستگاههای دیگر نیز باید یک درصد بودجه خود را در حوزه ورزش هزینه کنند و کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی نیز این موضوع را پیگیری کند.
وی کسب رتبه نخست تبریز و آذربایجان شرقی در حوزه ورزشهای همگانی را مایه خوشحالی دانست و گفت: هزینه کرد در زمینه ورزش همگانی در واقع سرمایهگذاری برای سلامت جامعه است.
وی با بیان اینکه متاسفانه هزینه کرد دستگاههای مختلف در این زمینه هدفمند نیست، افزود: مبلغ دقیق این بخش باید به طور دقیق احصا شود تا مورد برنامهریزی قرار گیرد.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود از بهرهگیری از ظرفیت زمینهای وقفی برای کاربریهای ورزشی اشاره کرد و گفت: اکثر این اراضی رها شده و بلاتکلیف هستند و اگر اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجانشرقی این زمینها را در اختیار ادارهکل تربیت بدنی و شهرداری قرار دهد از این ظرفیت نیز میتوان استفاده بهینه کرد.
وی با اشاره به ورزش قهرمانی و اهمیت آن خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی و تبریز در این حوزه عملکرد خوبی ندارد که باید الگویی برای توسعه ورزش قهرمانی داشته و برای ادارات مختلف نیز سهمی تعریف کنیم.
وی با بیان اینکه این موضوع در مسابقات آسیایی نمود بیشتر و مشخصتری داشت، اضافه کرد: سالهای گذشته در برخی رشتهها استان ما در آسیا قهرمان و مدالآور بود ولی در سالهای اخیر در این رشتهها ناکام بودهایم و اگر این الگوی ورزش قهرمانی تعریف شود، شهرداری تبریز نیز آماده ایفای نقش است.
هوشیار یادآوری کرد: اگر ورزشگاه یادگار امام(ره) به شهرداری تحویل داده شود، اتفاقات خوبی در این مجموعه رخ خواهد داد.
نقش احیای باشگاه ورزشی شهرداری در توسعه ورزش همگانی تبریز
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی با بیان اینکه اجرای ۵۵ پروژه ورزشی توسط شهرداری اتفاق مبارکی است، عنوان کرد: احیای باشگاه ورزشی شهرداری نقش بسزایی در توسعه ورزش همگانی کلانشهر تبریز دارد.
حبیب ستودهنژاد نیز در این جلسه اظهار کرد: اقدامات ورزشی شهردار تبریز موهبتی برای شهر بوده و با همت مدیریت شهری، اتفاقات مبارکی در حوزه ورزش در حال رخ دادن است.
وی با اشاره به فعالیتهای ورزشی در استان با اشاره به برگزاری سیوششمین تور دورچرخهسواری بین المللی ایران-آذربایجان در شهریور سالجاری تشریح کرد: این تور یکی از رویدادهای مطلوب ورزرشی بود که با مشارکت شهرداری تبریز با حضور ۱۳تیم بینالمللی و ۲تیم داخل کشور به نحو احسن برگزار شد.
وی با بیان اینکه آذربایجانشرقی در حوزه ورزش همگانی دارای رتبه نخست کشوری است، افزود: فعالیت ۵۵ پروژه ورزشی در حال احداث شهرداری اتفاقی مهم در کلانشهر تبریز است و احیای باشگاه ورزشی شهرداری تاثیر بسزایی در توسعه ورزش همگانی تبریز داشته است.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی با قدردانی از مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری از حیث نشاط افزایی با اجرای برنامه های متنوع، بیان کرد: برنامههای ویژه هفته تربیت بدنی امسال با نام و یاد ۲۶۴ شهید والامقام ورزشی استان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه ورزش بانوان کشور، ۶۴ درصد کم تحرکی وجود دارد، گفت: شهرداری میتواند با ترویج و توسعه ورزش در بین بانوان، برنامههای مطلوبی اجرا کند.
وی از آغاز بازسازی اساسی استادیوم یادگار امام(ره) خبر داد و گفت: شهرداری تبریز اقدامات عمرانی متعددی در ساماندهی مسیرهای منتهی به استادیوم انجام داده است.
ستودهنژاد همچنین در خصوص تحویل این استادیوم به شهرداری تبریز، یادآوری کرد: درخواست تحویل استادیوم به وزیر ورزش و جوانان ارائه شده و منتظر نتیجه آن هستیم.
افزایش سرانه ورزشی تبریز با اتمام ۵۵ پروژه ورزشی
عضو شورای اسلامی شهر تبریز خبر داد: با اتمام ۵۵ پروژه ورزشی تا پایان سالجاری، سرانه ورزشی تبریز ۲۰ سانت افزایش مییابد.
پرویز هادی در سخنان میان دستور یکصد و پنجاه و ششمین جلسه، ششمین دوره پارلمان شهری با بیان اینکه متاسفانه ورزش در کشور ما در اولویت اول زندگی شهروندان نیست، افزود: ضرورت دارد زیرساختهای شهر را افزایش و به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهیم.
وی همچنین به تحقق برنامههای راهبردی مدیریت شهری تبریز در حوزه ورزش و سلامت عمومی تاکید کرد و گفت: ورزش اهمیت بالایی در سلامت جسمی و روحی شهروندان دارد و باید با توسعه زیرساختهای ورزشی، به حد استاندارد جهانی برسیم.
وی تشریح کرد: ۵۵۰ همایش ورزشی برای سالجاری تدوین شده است که از این میزان ۲۲۰ همایش ورزشی تا به امروز برگزار شده و تداوم نیز دارد.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر تقویت همکاریهای بین بخشی، واگذاری زیرساختهای ورزشی ادارهکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی به شهرداری تبریز با هدف بهرهمندی هر دو نهاد را خواستار شد.
وی ادامه داد: با تحویل مجموعه ورزشی شیخ محمد خیابانی، استخر سهند، سالن سه هزار نفری رسالت به همراه خوابگاه این مجموعه به شهرداری تبریز بهسازی و رفع نواقص این زیرساختها محقق میشود و میتوان برنامههای کلان مدیریت شهری با هدف توسعه ورزش همگانی و قهرمانی را اجرایی کرد.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین اقدام مدیریت شهری تفکیک امر ورزش از سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز بود و در این راستا برگزاری همایش متعدد ورزشی مورد استقبال باشکوه مردم قرار گرفت.
هادی با بیان اینکه متاسفانه فقر فنی و برنامهریزی باعث افت ورزش قهرمانی به ویژه در ورزشهای انفرادی در استان شده است، گفت: پیشنهاد میکنیم کلاسهای دانشافزایی مربیان رشتههای انفرادی برگزار شود و باشگاه شهرداری تبریز نیز آماده همکاری در این زمینه است تا از بهترین مربیان برای این کلاسها بهرهگیری شود.
نصب پلاک قهرمانی سردرب منازل مدالآوران ورزشی تبریز
اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در یکصد و پنجاه و ششمین جلسه خود اقدام به بررسی مصوبه کمیسیون ورزش و جوانان مبنی بر نصب پلاک قهرمانی به سردر منازل، ورزشکاران دارنده مدال قهرمانی المپیک، جهانی، آسیایی، پارالمپیک و پاراآسیایی موافقت کردند.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز در این رابطه با بیان اینکه طرح نصب پلاک قهرمانی توسط کمیته ملی المپیک جهموری اسلامی اجرا میشود، اظهار کرد: این اقدام مبارک با هدف تجلیل از قهرمانان نامآور در کلانشهر تهران نیز آغاز شده است.
پرویز هادی پیشنهاد دهنده این طرح با اشاره به اینکه شناسایی این قهرمانها توسط ادارهکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی انجام خواهد شد، تشریح کرد: پلاک قهرمانی توسط باشگاه شهرداری تبریز تهیه و با مساعدت مناطق دهگانه بر سردرب مدالآوران تبریز نصب خواهد شد که این اقدام در راستای ارج نهادن به ورزشکاران و قدردانی از این قشر انجام خواهد گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم زعفرانچیلر عضو دیگر شورای اسلامی شهر با اشاره به اینکه تجلیل از نخبگان در رشتههای مختلف در دنیا مرسوم است، عنوان کرد: پیشنهاد میدهم، امر تجلیل از نخبگان به دبیرخانه همایش چهرههای ماندگار محول شود تا در انتخاب نخبگان توازن شهری رعایت شده و موجب گلایهمندی نخبگان در رشتههای متنوعی همچون خطاطی، نقاشی و … نشود.
در نهایت اکثریت اعضای شورای اسلامی با این مصوبه کمیسیون ورزش و جوانان شورا با لحاظ آیین نامه حمایت از قهرمانان، موافقت کردند.
برگزاری دورههای آموزشی برای گروههای مختلف شغلی شهرداری تبریز
مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری شهرداری تبریز مطرح کرد: با برنامهریزیهای انجام یافته و اعلام آمادگی بخشهای مختلف شهرداری تبریز، در حال حاضر ۱۲ دوره آموزشی تخصصی ویژه گروههای شغلی مجموعه در حال برگزاری است.
یعقوب انصاری ضمن ابراز خرسندی از استقبال مدیران و همکاران از برگزاری دورههای آموزشی اظهار کرد: دورههای آموزشی تخصصی برای معاونت فنی و عمرانی، ادارهکل حراست، ادارهکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات، سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری، سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی، سازمان فناوری اطلاعات، سازمان حمل و نقل ریلی، سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی، سازمان میادین و ساماندهی مشاغل، شرکت خانهسازی پیش ساخته، شهرداری منطقه یک و اداره گردشگری در حال حاضر برگزار میشود و همکاران مجموعههای یاد شده از علوم و فنون مرتبط با شغل خود بهرهمند میشوند.
وی همچنین از همکاری و ارتباط مستمر سازمان حمل و نقل ریلی، ادارهکل حراست، ادارهکل بازرسی و معاونت فنی و عمرانی با بخش آموزش شهرداری تبریز در راستای برگزاری مداوم دورههای آموزشی تقدیر کرد.