حجت الاسلام علی پوررادی یکشنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه در نشست خبری، گفت: بررسیهای انجام گرفته و جلسات مکرر با متخصصان امر در حوزه علمی و فنی و معاینههای پزشکی نشان میدهد که اثری از هیچ چیز وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: نتایج نشان میدهد که مثلا در یک مدرسهای هنگام نصب تخته وایتورد، بویی که از دریل هنگام کوبیدن به سیمان میآمد، باعث استرس دانش آموزان شده است در حالی که نشانی از چیز غیر طبیعی نبود.
وی ادامه داد: در موردی دیگر، آتش گرفتن چیزی در خارج از مدرسه که بویش به داخل مدرسه میرسید نیز استرس مسمومیت را در دانش آموزان ایجاد کرده بود.
پوررادی تاکید کرد: وظیفه ما حراست از دانش آموزان و تامین سلامتی و ایمنی آنها در مدارس است اما از سویی نتواستیم به دلیل اهمیت تحصیل و آموزش، مدارس را تعطیل کنیم تا اینکه به این نتیجه رسیدیم که هیچ موردی نیست و امروز اولیا اطمینان دارند و دانش آموزان نیز با اطمینان در مدارس حضور مییابند.
وی گفت: برگزاری برنامههای مختلف و نشاط آور که در روحیه دانش آموزان عزیز اثرگذار است در دستور کار بوده و در این راستا جشن تکلیف ۵۰۰۰ نفری برای اولین بار در کشور و جشن روز اولیها با حضور ۱۰ هزار دانش آموز در تبریز برگزار شد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه برنامههای آموزش و پرورش در راستای توسعه سبک زندگی معنوی و اسلامی است، افزود: مراسم محافل انس با قرآن در طول ماه مبارک رمضان با حضور دانش آموزان در شهرستانهای آذربایجان شرقی برگزار شد. این برنامه برای اولین بار در کشور انجام گرفته که در مجموع ۵۰۰۰ محفل انس با قرآن در استان برگزار شد.
وی ادامه داد: تعداد ۲۰۰ دانش آموز استان حافظ کل قرآن و ۱۵۰ هزار دانش آموز دیگر نیز حافظ جزء سیام قرآن کریم هستند.
پوررادی در ادامه با اشاره به انتخاب معلمان نمونه مدرسهای، ناحیهای و کشور، افزود: در انتخاب معلم نمونه از نظرات اولیا، دانش آموزان و سایر معلمان همکار استفاده شده است.
وی ادامه داد: در تعیین معلم نمونه هیچ سیاست کاری نداریم و انتخاب فقط بر اساس کارایی و لیاقت فرد انجام گرفته است.