به گزارش تریبون تبریز، احمد حمزهزاده، با تأکید بر اهمیت رویدادهای تاریخی در اماکن تاریخی شاخص گفت: مرمت و صیانت از بناهای تاریخی با کاربری آموزشی، یکی از اولویتهای اصلی این اداره کل است. این اماکن علاوه بر ارزش معماری، به دلیل رویدادهای تاریخی که در آنها رخ داده، به نماد مکان- رویداد تبدیل شدهاند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی در ادامه با اشاره به مدارس تاریخی تبریز همچون مدرسه رشدیه، دانشسرا و دبیرستان فردوسی اظهار کرد: این اماکن تاریخی یادآور تحولات علمی و اجتماعی مهمی هستند. به همین منظور، با دستور استاندار آذربایجانشرقی، عملیات مرمت مدرسه دارالفنون تبریز از هفته گذشته آغاز شده است.
او افزود: براساس مصوبه سال ۱۳۹۸، دستگاههای دولتی موظفاند در حفظ و مرمت اماکن تاریخی تحت اختیار خود، از منابع اعتباری ویژه استفاده کنند. در این راستا، عملیات استحکامبخشی، جدارهسازی و تعویض سقفهای چوبی دبیرستان ماندگار فردوسی نیز با اعتبارات استانی انجام شده است.
حمزهزاده بر اهمیت همکاری نهادهای مختلف در حفاظت از این اماکن تأکید کرد و گفت: مدارس تاریخی، نهتنها میراث آموزشی بلکه بخشی از هویت فرهنگی ما هستند که هماهنگی میان دستگاههای دولتی، شهرداریها و بخش خصوصی میتواند تضمینکننده صیانت مؤثر از این میراث گرانبها باشد.
دارالفنون تبریز از اماکن تاریخی یادآور تحولات علمی و اجتماعی مهم است
تریبون تبریز: مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی با اشاره به اهمیت صیانت از اماکن تاریخی تبریز، مدرسه دارالفنون این شهر را از اماکن تاریخی یادآور تحولات علمی و اجتماعی مهم دانست.
لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=27616
- ارسال توسط : esarbaz
- 5 بازدید
- بدون دیدگاه