به گزارش تریبون تبریز حجتالاسلام والمسلمین علی عبداللهی، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در امتداد برنامههای استانی سفر رئیس قوه قضاییه به استان آذربایجان شرقی امروز در همایش طلاب حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج) و بررسی برخی مشکلات در حوزههای مختلف به بناب در جمع مسئولان و طلاب شهرستان بناب ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) و امام جعفرصادق (ع) با اشاره به نقش مهم و برجسته حوزههای علمیه کشور در قوه قضائیه اظهار کرد: قطعاً اگر حوزه و مبانی حوزه وجود نداشت قوه قضاییه نمیتوانست تمامی وظایف خود را در حوزه دینی و اسلامی بخوبی انجام دهد لذا قوه قضاییه و حوزه علمیه دو بال مهم عدالت محوری کشور هستند و با یکدیگر رابطه مستقیم دارند.
وی افزود: بر همین اساس طی دو سال گذشته جمع قابل توجهی از نخبگان حوزه علمیه در سراسر کشور در دستگاه قضا جذب شده و برخی از آنها هم اکنون مشغول به کار هستند.
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با تاکید بر اینکه افراد با استعداد در اولویت جذب این نهاد قرار دارند، گفت: فرایند جذب نیرو در قوه قضاییه به نحوی است که در چارچوب مقررات، افراد شایسته وارد سیستم قضایی کشور شوند.
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به گرایش بسیاری از مردم جهان به دین مبین اسلام و مذهب تشیع خاطر نشان کرد: ما هیچگاه دیگران را برای گرایش به دین اسلام و مذهب تشیع اجبار نکردهایم و همواره سعی کردیم با تأسی به سیره آن پیامبر عظیم الشان و با رفتار توحیدانه و تمدن و عدالت اسلامی، مذهب تشیع را بین جهانیان گسترش و رواج دهیم.
وی با بیان این مطلب که در چند سال اخیر دشمنان از طرق مختلف و با صرف هزینههای هنگفت برای براندازی انقلاب اسلامی ایران تلاش کردند، گفت: در همین راستا عدهای نیز در همین برهه سعی کردند تمام توهینها را به طلبهها بکنند، اما مردم و طلاب با رفتار خردمندانه و مردمی زیستن باعث شدند تا دشمنان نه تنها به اهداف خود نرسند بلکه از توطئههای شوم خود نیز ناامید شوند.
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به حضور شوم رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: متاسفانه برخی از دولتها سعی میکنند با اسرائیل رابطه صمیمانه داشته باشند که قطعاً این اشتباه محض بوده و به ضرر خودشان خواهد بود چراکه این غده سرطانی به فرموده حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب باید هرچه سریعتر حذف شود.
وی افزود: حوزه و روحانیت با روحیه جهادگونه و کارکردهای متعددی از جمله هدایت علمی و فکری در سطح جامعه، تواناییهای بنیادین در عرصه تمدن اسلامی، فقه و اداره جامعه اسلامی تا مرحله وظایف اجتماعی بطور جد در دستور کار داشتهاند.
عبداللهی با اشاره به تاثیرگذاری حضور پررنگ روحانیت و طلاب در عرصههای مختلف فرهنگی، سیاسی، دینی، مذهبی و اجتماعی در مقابله با استراتژی امروز دشمن گفت: مردم قطعاً همچنان روحانیت را پناهگاه خود میدانند چراکه این قشر از جامعه در طول تاریخ حماسههای خوبی را خلق کردهاند. مصداق آن در شرایط کرونایی هم در داخل بیمارستان در کنار پرستار و کنار مردم بودند و هم در شرایطی که عدهای در تدفین عزیزان خود از کرونا گرفتن رعب و وحشت داشتند، این قشر به شکل جهادی در میدان مبارزه با کرونا حضور داشتند.
وی افزود: طلاب و مسئولان باید در مبارزه با جبهه باطل در فضای مجازی نیز وارد شده چرا که نیازمند حضور آنها در مقابله با تبلیغات منفی و ضد دین و حتی سیاست برجسته سازی مشکلات و ایجاد روحیه ناامیدی توسط دشمنان در این فضا در بین اقشار مختلف هستیم.