عابدین خرّم امروز در جلسه مشترک تجار و بازرگانان آذربایجان شرقی و تاتارستان که در اتاق بازرگانی تاتارستان برگزار شد، خاطرنشان کرد: اراده دولتها برای افزایش مراودات تجاری زمانی محقق می شود که تجار، تولیدکنندگان و صادرکنندگان دو طرف با هم در ارتباط باشند و با انجام سفرهای تجاری تفاهمنامههای همکاری اجرایی با یکدیگر منعقد کنند.
وی با اشاره به جایگاه ملی و ژئوپلتیک تبریز و استان آذربایجان شرقی در طول تاریخ، یادآور شد: در طول سی سال گذشته تبریز و استان آذربایجان شرقی به عنوان چهارراه ارتباطی ایران، اروپا و آسیا نقش تاثیرگذاری داشته است و اکنون نیز با وجود منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس و منطقه ویژه اقتصادی سهلان، بزرگترین مرکز تخلیه و بارگیری کالاهای صادراتی در منطقه است.
استاندار آذربایجان شرقی، وجود بزرگترین شهرکهای صنعتی شمالغرب کشور، وجود ۲ میلیارد تن ذخایر معدنی، رتبههای اول از لحاظ تولید فرش دستباف، چرم، کیف و کفش در ایران و غرب آسیا، وجود کارخانههای بزرگ تولید دارو، مواد غذایی و قطعات خودرو، بزرگترین نمایشگاه بینالمللی منطقه، وجود آثار تاریخی فراوان، دانشگاهها و مراکز علمی توانمند در رشتههای فنی و مهندسی و پزشکی و … را از مهمترین ظرفیتهای استان برای سرمایهگذاری عنوان کرد.
وی اظهار داشت: امروز بخش خصوصی استان که در قالب اتاق بازرگانی تبریز در جمهوری خودمختار تاتارستان حضور دارند با افزایش مراودات خود با اتاق بازرگانی تاتارستان، شکست تحریمها را در عمل نشان داده و امیدواریم اتاقهای بازرگانی دو طرف از این فرصت پیشآمده نهایت استفاده را بکنند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز هم در این نشست گفت: وظیفه اتاق های بازرگانی دو طرف است که تجار بزرگ را در کنار هم جمع کند تا درهای تجارت برد برد را بر روی هم باز کنند.
یونس ژائله افزود: طی توافقات صورت گرفته مقرر شد دفتر اتاق بازرگانی تبریز در قازان ایجاد شود و پیگیری امور تجار ایرانی را در تاتارستان انجام دهد.
وی تاکید کرد: اتاق بازرگانی تبریز این آمادگی را دارد که ظرفیت های مغفول موجود در تاتارستان را شناسایی کند و محصولات آنها را در بازارهای جهانی عرضه کند؛ همچنین آمادگی داریم کارخانجات این جمهوری را که به دلیل عدم تامین مواد اولیه دچار رکود هستند یا با افت تولید مواجه هستند با تامین مواد اولیه به چرخه تولید برگردانیم.
در این نشست دو طرف بر تشکیل کارگروهی تخصصی که توافقات و تفاهمهای صورتگرفته در سفر هیأت اقتصادی آذربایجان شرقی به تاتارستان را تا حصول نتیجه پیگیری کند، تاکید کردند.
توسعه مراودات تجاری تبریز و قازان، نماد شکست تحریمهای اقتصادی است
تریبون تبریز: استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت روسیه از منظر سیاسی، فرهنگی و امنیتی ارتباطات خوبی با هم دارند، گفت: این ارتباط دوسویه در حوزه سیاسی، فرهنگی و امنیتی باید حفظ شود، اما ارتباطات اقتصادی میان تجار بسیار بااهمیت است و تلاش مضاعف دوطرف برای تحکیم و افزایش مراودات تجاری را طلب می کند.
لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=4395
- ارسال توسط : esarbaz
- 151 بازدید
- بدون دیدگاه