به گزارش تریبون تبریز، “بابک دانشپناه”، در گفتوگو با خبرنگار نصر درباره وضعیت این مجموعه اظهار داشت: بودجه امسال این سازمان ۲۰۰ میلیارد تومان است که تنها برای نگهداری و سرپا نگه داشتن مجموعه کافی است.
وی افزود: برای توسعه و ایجاد تحولات جدید، این بودجه کفایت نمیکند.
دانشپناه با اشاره به چالشهای زیرساختی این مجموعه ۸ هکتاری، بیان کرد: دستگاههای خدماترسان وعده دادهاند که انشعابات لازم را در ورودی مجموعه فراهم کنند، اما عملاً این وعده محقق نشده است. اینجا مانند یک شهر کوچک است و نیازمند زیرساختهای اساسی مانند برق و روشنایی است.
وی تأکید کرد: در تمام دنیا، وجود روشنایی و برق اولین نیاز فضاهای تفرجگاهی و اجتماعی است.
مدیرعامل سازمان عون بن علی ادامه داد: زمانی که به سرمایهگذاران پیشنهاد همکاری میدهیم، آنها با مشکل نبود برق مواجه میشوند و این موضوع باعث میشود از سرمایهگذاری منصرف شوند.
وی از وعده “بهرام سرمست” استاندار آذربایجان شرقی، برای بازدید از این مجموعه و بررسی کمبودهای زیرساختی خبر داد و گفت: مکاتباتی انجام شده تا استاندار در اولین فرصت از مجموعه عینالی بازدید کنند. دانشپناه همچنین به جلسات متعدد با نمایندگان مجلس اشاره کرد و افزود: با وجود پیگیریهای انجامشده، نتیجهای حاصل نشده است و این نشان میدهد که روش مطالبه باید تغییر کند.
وی در ادامه به اقدامات انجامشده در محدوده روستای دند (از ضلع غربی کهلیک بولاغی تا پارک پیوند) اشاره کرد و گفت: در طی چند سال اخیر، در این مجموعه ۶ کیلومتری، دو پارکینگ احداث شده و در یکی از آنها سرویس بهداشتی ایجاد شده است. همچنین، نصب دوربینهای مداربسته با ۶۰ درصد پیشرفت همراه بوده است.