به گزارش تریبون تبریز، حجتالاسلام علی لطیفی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران درباره اقدامات وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی، اظهار کرد: در این زمینه کارهای متعددی انجام شده است؛ تازگی یک کارگروه در شورای عالی آموزش و پرورش تشکیل شد تا همه فعالیتهایی که انجام شده است در آن کارگروه بهصورت قرارگاهی و متمرکز، یکپارچه شود.
وی با بیان اینکه پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش نیز دو گزارش پژوهشی خوب را آماده کرده است، افزود: یکی از فعالیتها در حوزه هوش مصنوعی مربوط به آموزش معلمان با همکاری دانشگاه فرهنگیان است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دوره آموزشی هوش مصنوعی برای معلمان در سه مقطع به صورت مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته آماده شده و به صورت نیمهحضوری و مجازی است که معلمان و دانشجومعلمان میتوانند در این دوره شرکت کنند.
حجتالاسلام لطیفی ادامه داد: یک پروژه جامع را هم در سازمان پژوهش در مورد آموزش هوش مصنوعی مبتنی بر دوره ۱۲ساله تحصیلی در دست نگارش داریم که امیدواریم در چند ماه آینده به نتیجه برسد.
وی افزود: براساس این پروژه، تکلیف خودمان را در کل ۱۲ پایه تحصیلی روشن خواهیم کرد که با توجه به تجارب جهانی و فرصتها و چالشهایی که هوش مصنوعی دارد، آموزش هوش مصنوعی در مدرسه با چه رویکردی و براساس چه چهارچوبی باید انجام شود.
تغییر در کتابهای درسی برای آموزش هوش مصنوعی یک ضرورت است
تریبون تبریز: رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی با تاکید بر ضرورت تغییر در کتابهای درسی برای آموزش هوش مصنوعی، گفت: کتاب کار و فناوری در پایههای ششم، هفتم و هشتم هم در این زمینه اصلاحاتی داشته که بخشی از این اصلاحات در نگارش جدید، ناظر به هوش مصنوعی بوده است.
لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=26625
- ارسال توسط : esarbaz
- 6 بازدید
- بدون دیدگاه