به گزارش تریبون تبریز، صفر نصرالهزاده، رئیس دانشگاه تبریز صبح دیروز در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به تعداد مراکز آموزش عالی و دانشجو در استان اظهار کرد: در حال حاضر پنج دانشگاه دولتی در استان وجود دارد که برخی از آنها از جمله مراغه و بناب مولود دانشگاه تبریز هستند همچنین دانشگاههای شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، پیامنور، فرهنگیان، فنی و حرفهای، جامع علمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاههای غیرانتفاعی نیز هرکدام در جای خود موجب افتخار استان هستند.
وی ادامه داد: دانشگاه تبریز قبل از انقلاب ۱۵ هزار و بعد از انقلاب بیش از ۸۰ هزار متخصص تحویل کشور داده است.
نصرالهزاده ادامه داد: در حال حاضر ۲۱ هزار دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. تعداد ۲۰ دانشکده با ۲ پردیس ارس و خودگردان تبریز و سه دانشکده مرند، میانه و اهر زیرمجموعه دانشگاه تبریز فعالیت میکنند. همچنین ۲ هزار و ۱۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند که برنامهی ما رساندن این تعداد به ۴ هزار دانشجو یعنی میزان حداقلی ۲۰ درصدی برای بینالمللی شدن دانشگاه است.
فعالیت ۱۵۰ هزار دانشجو و ۴ هزار عضو هیأت علمی در استان
وی تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۱۵۰ هزار دانشجو و نزدیک به ۴ هزار عضو هیأت علمی در استان در کنار انواع و اقسام امکانات کالبدی و آزمایشگاهی ظرفیت بسیار عظیمی از نیروهای انسانی و امکانات است که میتواند بیش از وضعیت فعلی تاثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه تبریز در خاتمه خاطرنشان کرد: دانشگاهها و موسسات آموزش عالی متنوع و رشتههای موازی و دور شدن از ماموریت اصلی، سنگینی بدنه آموزش عالی و جذب بیرویه دانشجو و گسترش بیش از اندازه بدنه آموزش عالی در کنار محدودیتهای بودجه و مکان و کاهش کیفیت آموزش عالی، از دلایلی است که آمایش آموزش عالی را در استان اجتناب ناپذیر کرده است.