• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
0

تحول در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با رویکرد جوان‌ گرایی و ارتقای کیفیت خدمات

  • کد خبر : 25184
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵
تحول در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با رویکرد جوان‌ گرایی و ارتقای کیفیت خدمات
تریبون تبریز: “احمدرضا جودتی”، رئیس جدید دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز در مراسم معارفه با تشریح برنامه‌های آتی خود، بر ارتقای کیفیت خدمات، جوان‌گرایی در مدیریت و تقویت تعامل با جامعه تاکید کرد.

به گزارش تریبون تبریز، در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز که امروز در سالن رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، احمدرضا جودتی به عنوان رئیس جدید این دانشگاه معرفی شد. 
در این مراسم از خدمات “ بهمن نقی پور”، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تبریز قدردانی شده و احمدرضا جودتی طی حکمی از سوی محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌ عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شد.

جودتی استاد تمام گروه جراحی قلب و توراکس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فارغ التحصیل دکتری پزشکی عمومی ١٣۶٨ دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فارغ التحصیل جراحی عمومی ١٣٧٢ دانشگاه علوم پزشکی تبریز و بورد فوق تخصص جراحی قلب و عروق ١٣٨٠ دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز قلب شهید رجایی تهران بوده و معاونت درمان و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، معاونت درمان و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز و ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز را در کارنامه خود دارد.

تاکید بر ارزش‌گذاری نیروی انسانی
“احمدرضا جودتی” با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در دانشگاه، گفت: اولین اولویت ما در این دوره مدیریتی، توجه به جایگاه و منزلت تمامی کارکنان دانشگاه است. ما از تمامی افرادی که دارای دانش، مهارت و تجربه لازم هستند، بهره خواهیم برد و از تصمیم‌گیری‌های عجولانه پرهیز خواهیم کرد.

جوان‌گرایی و تقویت مدیریت میانی
وی تربیت نیروهای کارآمد و جوان را از دیگر برنامه‌های مهم خود برشمرد و افزود: قطعا از نیروهای جوان و مستعد در مدیریت‌های میانی استفاده خواهیم کرد و در عین حال، از تجربیات نیروهای باسابقه نیز بهره‌مند خواهیم شد. هدف ما ایجاد تعادل بین جوانی و تجربه در مدیریت دانشگاه است.

ارتقای کیفیت خدمات و تعامل با جامعه
رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به فرسودگی فضاهای فیزیکی و تجهیزات پزشکی، این موضوع را یکی از چالش‌های اصلی حوزه سلامت در استان دانست و تاکید کرد: ارتباط بیشتر با مراکز علمی معتبر جهان و تعامل با سایر سازمان‌ها برای ارتقای کیفیت خدمات حائز اهمیت است.
جودتی تصریح کرد: در گذشته، جامعه پزشکی و درمانی ما حضور فعالی در کنگره‌های بین‌المللی داشت، اما در سال‌های اخیر این ارتباط کمرنگ شده است. ما در تلاشیم تا این ارتباط را مجدداً برقرار کرده و از آخرین دستاوردهای علمی بهره‌مند شویم.

وی با تاکید بر نقش سایر سازمان‌ها در ارتقای سلامت جامعه، اذعان کرد: هرگاه مشکلی در حوزه بهداشت رخ می‌دهد، تمام نگاه‌ها به سمت دانشگاه علوم پزشکی است. در حالی که سایر سازمان‌ها نیز سهم قابل توجهی در این زمینه دارند. ما باید با همکاری سایر دستگاه‌ها، به دنبال ارتقای سلامت جامعه باشیم.
جودتی همچنین بر اهمیت تعامل با مردم و پاسخگویی به نیازهای آن‌ها تاکید کرد و اظهار کرد: ما در تلاشیم تا ارتباط خود را با مردم تقویت کرده و از نظرات و پیشنهادات آن‌ها استفاده کنیم.

ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای ارتقای سلامت جامعه
حجت السلام‌ والمسلمین احمد مطهری اصل، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از کاهش اعتماد عمومی به جامعه پزشکی ابراز نگرانی کرد و  گفت: یکی از دلایل اصلی این کاهش اعتماد، گرایش برخی پزشکان به مسائل مالی نامتعارف است.
وی با اشاره به جایگاه رفیع علمای دین و پزشکان در ادیان و فرهنگ‌های مختلف، اظهار کرد: در طول تاریخ، مردم به این دو قشر اعتماد بسیاری داشته‌اند. اما در سال‌های اخیر، متأسفانه شاهد کاهش این اعتماد هستیم.
وی با بیان اینکه ورود پزشکان به مباحث سیاسی و حاشیه‌ای نیز بر کاهش اعتماد عمومی بی‌تأثیر نبوده است، افزود: وظیفه اصلی پزشکان ارتقای سطح سلامت جامعه و درمان بیماران است. ورود به مباحث سیاسی نباید از وظیفه اصلی آن‌ها غافل‌شان کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین بر اهمیت اخلاق‌مداری در حرفه پزشکی تأکید کرد و گفت: پزشکان باید به عنوان الگوهای اخلاقی در جامعه شناخته شوند. متأسفانه در برخی موارد شاهد رفتارهای غیرحرفه‌ای و کم‌لطفی برخی پزشکان با بیماران هستیم که این امر به هیچ وجه قابل قبول نیست.
مطهری اصل بر ضرورت آموزش اخلاق حرفه‌ای به دانشجویان پزشکی و نظارت بر عملکرد پزشکان تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا جایگاه رفیع جامعه پزشکی احیا شود و اعتماد مردم به این قشر مجدداً احیا گردد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تعارض منافع در حوزه پزشکی اشاره کرد و اذعان کرد: برخی مواقع بحث‌های مالی بر بحث‌های درمانی غلبه پیدا می‌کند که این امر به هیچ وجه قابل تحمل نیست.
باید سازوکارهایی ایجاد شود تا از بروز چنین مسائلی جلوگیری شود.
وی اذعان کرد: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در آگاه‌سازی افکار عمومی دارند. انتظار می‌رود رسانه‌ها به صورت منصفانه و واقع‌بینانه به موضوعات مرتبط با حوزه سلامت بپردازند و از تخریب بی‌جا جامعه پزشکی خودداری کنند.

لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=25184

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.