به گزارش تریبون تبریز عابدین خرّم، استاندار آذربایجانشرقی امروز در آیین تکریم کریم، خیر مدرسهساز و نودمین سالگرد تولد او اظهار کرد: این مراسم پرجوش و مردمی و با تلاش بچههای خودت در مدارس و بیمارستان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه هر کسی در این مراسم نشسته دلی نشسته است، افزود: اینجا کارت دعوت نبود هر کسی آمده است با عشق به مردی که همه ارزشهای انسانی را یکجا جمع کرده است.
استاندار آذربایجانشرقی گفت: حاج کریم مانند با اسم مصمایش کریم و بخشنده است. حاج کریم امروز آسمان تبریز را درخشان کرده است و این برای ایران و تبریز و تاریخ ما و جغرافیای و جمعیت ما و فرهیختگان و نخبگان ما افتخار بس بزرگ است.
وی ادامه داد: ما امروز از مردی صحبت میکنیم که تمام مدارج انسانیت و تمام سختیها و مشقتها را به جان دل خریده است که هر کسی به انسانیت خود فخر کند.
خرم بیان کرد: او از مدارج بالای انسانی به مرحلهای رسیده است که الان در حال سرازیر شدن از قله است او انسانی است که از کجا رسید و در کجا در حال فرود آمدن است.
خرّم با اشاره به ساخت بیمارستان و مدارس و بذلهای فراوان او گفت: اما همه اینها در یک جا برای حاج کریم گذاشته است و همانطور که خداوند فرمودهاند انسانها برای فدا شدن برای از جان و مال بگذرد حاج کریم دقیقا مصداق این است.
وی گفت: این شجاعت و ارادت میخواهد که از مال خود بگذرید در حالی که حاج کریم به یک دنیا درس آموخته است آن هم درس ادب و جوانمردی.
استاندار آذربایجانشرقی گفت: همیشه اولین کلام حاج کریم عبارت از تواضع و فروتنی و مردانگی است.
وی با بیان اینکه همه شما و ما میخواهیم تا کاری کنیم که بعد از خود آثارمان در جامعه بماند، افزود: این را آقا کریم انجام میدهد.
خرّم متذکر شد؛ حاج کریم به این مراسم احتیاج ندارد ولی برای ما مسوولان و مردم و همه نیاز است؛ این خصلت برای کشور نیاز است و هم اینکه این کار نشان میدهد تا همه به گذشتگان خود احترام بگذارند.
وی گفت؛ من خادم و دستبوس حاج کریم و امثال او هستم. حاج کریم ۹ دهه از عمر خود را پشت سر گذاشته است که همگی پر از افتخار بوده است.
استاندار به رسالت مهم مدیران اشاره کرد و اظهار داشت: همه ما و همه آنهایی که دلشان برای اعتلای ایران و تبریز می تپد، یک رسات داریم و آن عبارت است از اینکه کاری کنیم که سال ها بعد ازخودمان، آثارمان در جامعه بماند و دیگران از آن درس بگیرند بطوریکه این کار را حاج کریم و خیرین انجام دادند.
خرّم افزود: برگزاری چنین مراسماتی برای ما مدیران و جامعه به شدت نیاز است که این فرهنگ و نهادینه شدن فرهنگ گذشت، ایثا و اخلاص در جامعه بماند، رشد کند، متعالی شود و دیگران بیایند و به گذشتگان خود افتخار کنند.