به گزارش تریبون تبریز تهاتر مالیاتی یکی از راهکارهای مشوقی برای تولیدکنندگان جهت توجه به آموزش نیروی انسانی، نزدیک به ۱۲ سال در بودجه سالانه کشور جایگاه ویژه ای داشت به این معنی که هر واحد تولید می توانست هزینه کرد در بخش نیروی انسانی بخصوص در زمینه آموزش را از محل مالیات خود به صورت تهاتری دریافت کند و در واقع این اقدامات و هزینه کردها برای تولید کننده بار مالی نداشت و به تبع راغب به داشتن عملکرد در این زمینه می شد اما به یکباره این قانون در بودجه ۱۴۰۰ حذف شد.
دو سالی هست که فارس از روسای سازمان فنی و حرفه ای کشور به عنوان یکی از پازلهای گره این موضوع را پیگیری می کند(http://fna.ir/1r76ng) که امسال نیز رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور با قاطعیت خبر بازگشت موضوع تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات ارزش افزوده مصوبه ۱۳۸۷ به بودجه سالانه کشور را دوباره به فارس وعده داد و گفت: این موضوع در برنامه هفتم توسعه کشور گنجانده شده که در حال طی مراحل در کمیته ها و کمسیون تلفیق مجلس برای تصویب می باشد.
مهرداد عظیمی افزود: برای این منظور از یک ماه قبل اقدامات و پیگیرهای لازم با جدیت صورت گرفته که امیدواریم در رای نهایی مجلس به کلیات این برنامه، شاهد تصویب آن و بازگشت به بودجه کشور باشیم.
وی با اشاره به این ماده قانونی و ثمرات حاصل از آن در بحث توانمند شدن نیروی کار اضافه کرد: در حال حاضر همه مسئولین کشور اعم از مجلس یا قوه مجریه به این باور رسیده و اذعان دارند یکی از اهرمهایی که می تواند نیازها و توسعهٔ آموزشی کشور را ممکن سازند همین تفاهم نامه ها و همکاریهای مشترک با صنایع موفق می باشد.
عظیمی در عین حال تاکید کرد: از طرفی این بازوی حمایتی مشوقی برای صنایع و بنگاههای اقتصادی می شود که فضای آموزشی را در این مجموعه ها به سوی رشد و تعالی رسانده و حجم تعاملات بین وزارت کار و به تبع آن سازمان فنی و حرفه ای را با تولیدکنندگان افزایش داده و در نتیجه رشد و رونق تولید را ممکن خواهد کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مقابل تاکیدات خبرنگار ما اظهار داشت: رایزنی های لازم در این مورد صورت گرفته و فکر نمی کنم مشکلی در تایید نهایی آن پیش بیاید و بزودی خبر خوش بازگشت تهاتر مالیاتی به بودجه را رسانه ای خواهیم کرد. امیدواریم بالاخره این وعده در بودجه سال آینده کشور عملی شود.