به گزارش تریبون تبریز، «بابک نجفیان»، روز دوشنبه در گفت و گویی افزود: از مجموع این واحدها، یک هزار و ۴۴۱ واحد در سال جاری با ارایه بسته های تشویقی به مالکان و صاحبان این واحدها نوسازی شده است.
وی هدف از بازآفرینی را اصلاح بافت های ناکارآمد شهری اعلام و اظهار کرد: سهمیه استان در سال جاری بازآفرینی پنج هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی از یکصد هزار واحد مسکونی ابلاغی برای کل کشور است که تلاش می شود این سهمیه تا پایان سال محقق شود.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: در اجرای این طرح، مالکان و صاحبان واحدها برای نوسازی و بازسازی ۵۷۸ واحد در سطح استان ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۱۳۰ واحد برای دریافت تسهیلات بانکی از محل طرح بازآفرینی شهری و بقیه از محل طرح نهضت ملی مسکن به بانک های معرفی شدند.
نجفیان، با بیان اینکه ارایه بسته های ۱۹ گانه تشویقی از سوی این اداره کل و شهرداری ها موجب رونق ساخت و ساز در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهرهای استان شده است، ادامه داد: این تسهیلات از جمله شامل تخفیف شهرداری ها در صدور پروانه های ساختمانی، احداث پارکینگ و طبقات تشویقی و اعطای وام است.
وی یادآور شد: نوسازی بافت فرسوده شهرها از مهمترین اهداف وزارت راه و شهرسازی است که در قالب بازآفرینی شهری اجرا می شود و با اجرای این طرح، بافت های نارکارآمد شهری در راستای توسعه پایدار شهری اصلاح می شوند.
نجفیان، افزود: طبق رتبه بندی اخیر ارایه شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، آذربایجان شرقی در تحقق برنامه های تولید مسکن در حوزه بازآفرینی شهری رتبه دوم کشوری را اخذ کرده است.
آذربایجان شرقی دارای حدود ۶ هزار و ۲۴۸ هکتار بافتهای ناکارآمد است که حدود ۳۰۰ هزار واحد مسکونی ناایمن در این بافت ها وجود دارد و یک میلیون نفر در آنها سکونت دارند.
کلانشهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز نیز دارای دو هزار و ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده است و در حدود ۲۵ درصد جمعیت این شهر در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه شهر زندگی می کنند.
بازآفرینی ۲۱ هزار و ۶۵۵ واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجانشرقی
تریبون تبریز: معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی گفت: ۲۱ هزار و ۶۵۵ واحد مسکونی واقع در بافت فرسوده استان از سال ۱۴۰۰ تاکنون بازسازی و نوسازی شده است.
لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=24703
- ارسال توسط : esarbaz
- 19 بازدید
- بدون دیدگاه