اکبر رضایی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۵۵ سال فعالیت رادیو و تلویزیون توانستیم ۵۰ شبکه اضافه کنیم ولی در این سه ماه اخیر بیش از ۲۰۰ شبکه به کانالهای صدا و سیمای کشورمان اضافه شده است.
وی افزود: این یک کار بسیار عظیم و بزرگی است که با فعالیت شبانهروزی محقق شده است. مدیرکل صدا و سیمای استان با بیان اینکه پوشش تلویزیونی و رادیویی در دنیا با هم متفاوت است، گفت: ما مجبور هستیم با کلی هزینه فرستنده پرقدرت و کم قدرت پیش برویم.
وی ادامه داد: با این شرایط راهاندازی ایستگاه جدید نیز بسیار سخت است ولی الحمدالله اجرایی شد و در حال حاضر در سطح استان ۱۶ شبکه استانی داریم که در کل کشور منحصر به فرد است.
رضایی خاطرنشان کرد: نگهداری، تهیه خوراک محتوا از جمله عوامل بسیار مهم است که محقق شده است. در بخش محتوایی انتخابات تلاش بر این بود تا دیدگاههای مختلف مطرح در استان توسط نمایندههای مربوطه ارائه شود.
مدیرکل صدا و سیمای استان ادامه داد: جلسات و مناظراتی در این خصوص برگزار شد که بخشی از آنها پخش شده و بخش دیگر پخش خواهد شد. وی ابراز کرد: مناظرات کاندیداها با یکدیگر نیز برگزار شد که البته با دستاندازی روبرو بود.
رضایی گفت: ۹۱ مناظره در سطح استان برگزار شد که در نمونه کشوری کاری بینظیر بود.
وی با اشاره بر اینکه ۴۸ نفر در شرکت در مناظره شرکت کردهاند و ۵۴ نفر دیگر نیز در باکس ۲۰ دقیقهای مناظره ثبتنام کردهاند، گفت: به قدری فشار کاری بالا بود که حتی یکی از دوربینهای فیلمبرداری از کار افتاد.
مدیرکل صدا و سیمای استان خاطرنشان کرد: دو شهرستان اهر و هریس در مناظره مانده است که آن هم به دلیل عدم رغبت و ثبتنام نمایندگان بود که در طی چند روز آینده مناظره آنها هم ثبتنام خواهد شد.
وی به تبیین برنامههای موضوع محور و تولید آنها اشاره کرد و گفت: نظارت، تقمین، وظایف مجلس از جمله سرفصلهای این میزگرد بود که مدنظر گرفته شده است.
رضایی ادامه داد: از نظر تعداد نمایندگان، استان آذربایجانشرقی از جمله استانهای اول است. کاندیداها باید محتوای ۲۰ دقیقهای را به ما تحویل میدادند که در خصوص تولید آن با مشکل روبرو شده بودند که مشاوره و راهنمایی در این خصوص فشار کاری زیادی را به ما تحمیل میکرد به طوری که با ۳۰۰ کاندیدا ارتباط داشتیم تا این تولید محتوای خود را به ما ارائه دهند.
مدیرکل صدا و سیمای استان گفت: هزینه صدا و سیمای کل کشور یک همت برای انتخابات است.
وی به برنامههای مختلف انتخابات اشاره کرد و گفت: همت ارادهسی، رهیافت از جمله برنامههای مرتبط با انتخابات است که در همه شهرستانها برگزار شد که اولین هدف رعایت عدالت اجتماعی و تشویق مردم برای حضور در انتخابات و تعیین سرنوشت کشور بود.
رضایی ادامه داد: برنامه حرکت نیز با رویکرد مطالبهگری و مساله محوری نیز پخش شده است که با استقبال خوبی روبرو شد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه استقبال مردم از این شبکههای جدید انتخاباتی چیست، گفت: در این مدت کم، ۴۰ درصد مخاطب جذب این شبکهها شده است که عدد خوبی است و قطعاً با ماندگاری این شبکهها استقبال زیادتر و شناخت زیادتر خواهد شد.
مدیرکل صدا و سیمای استان بیان داشت: این شبکهها فعلاً موقت تعریف شده است و برای ادامه فعالیت این شبکه هنوز تکلیفی مشخص نشده است.
وی با بیان اینکه ما در دو قالب برای انتخابات برنامه تولید شده است، گفت: قالب اول به حالت تریبون آزاد در سراسر استان است و دومین نوع برنامههای محوری و مناظرهای است.
رضایی ابراز کرد: ما فضا را برای انتخابات آماده کردیم تا همه کاندیداها به صورت عادلانه پیش بروند؛ اما متأسفانه برخی از نمایندگان رغبتی برای شرکت در این مناظرات نداشتند و حتی بعضی از آنها نیز وسط ضبط، برنامه را ترک کردند.
وی ادامه داد: بنده معتقدم که مدیران استان باید پاسخگوی کارهای خود به مردم باشند. رسانهها نیز باید کار خود را به خوبی انجام دهند تا یک جامعه خوب تحویل دهند.