• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
15

انجام ۱۴۰ هزار ماموریت اورژانس در آذربایجان‌شرقی

  • کد خبر : 2030
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
انجام ۱۴۰ هزار ماموریت اورژانس در آذربایجان‌شرقی
تریبون تبریز: رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه ۱۴۰ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای، یک پایگاه اورژانس هوایی و سه دستگاه موتورلانس در این استان فعال است، گفت: اورژانس استان در سال گذشته ۱۴۰ هزار ماموریت تصادفی (جاده ای و داخل شهری) و غیرتصادفی در سطح استان انجام داد.

اصغر جعفری روحی، روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگاران با اشاره به اینکه از این تعداد ماموریت، بیش از ۸۰ هزار مورد در تبریز و حومه انجام شده است، اظهار کرد: از مجموع ماموریت های انجام شده، ۱۰۹ هزار مورد غیرتصادفی و ۲۹ هزار ماموریت تصادفی بوده و در ماموریت های غیرتصادفی ۵۲ هزار نفر و در ماموریت های تصادفی ۲۳ هزار نفر به مراکز درمانی استان منتقل شده اند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ برای کاهش تلفات در حوادث جاده ای، طرح ضربتی از طریق سازمان اورژانس کشور ابلاغ شد، اظهار کرد: این طرح ضربتی با عنوان کاهش تلفات در حوادث ترافیکی مرتبط با وقایع حین و بعد از حادثه و ارتقای خدمات خدمات پزشکی انجام شد، کمیته ویژه ای در مرکز اورژانس استان تشکیل شد و در این کمیته تصادفات پرتلفات به جد بررسی و چالش ها، خطاها و نقاط قوت احصا و ارایه شد.

جعفری، ادامه داد: بر این اساس در روزهای آینده با همکاری نهاد های همکار شامل پلیس راه، آتش نشانی، نیروی انتظامی، هلال احمر و راهداری و حمل و نقل جاده ای جلسات مشترک برای هماهنگی و ارایه خدمات مطلوب به مصدومان حوادث برگزار می شود.

۱۹ ماموریت اورژانس هوایی در استان انجام شد

رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به خدمات رسانی اورژانس هوایی تبریز نسبت به مصدومان حوادث صحنه ای و بیماران مراکز درمانی در سال گذشته گفت: در این مدت اورژانس هوایی ۱۹ ماموریت انجام داد و به ۴۳ مصدوم و بیمار خدمات رسانی کرده است.

جعفری، با بیان اینکه اورژانس هوایی برای موارد خاص مانند حوادث پرتلفات و سکته حاد مغزی خدمات هوایی ارایه می کند، افزود: با توجه به اینکه طول پرواز بالگرد اورژانس هوایی مستقر در تبریز ۱۵۰ کیلومتر است، تلاش می شود اورژانس هوایی میانه نیز برای ارایه خدمات به شهرستان های میانه، چاراویماق و هشترود راه اندازی شود.

آشیانه پایگاه هوایی میانه آماده بوده و در صورت اختصاص بالگرد راه اندازی می شود

جعفری، با بیان اینکه اورژانس هوایی برای موارد خاص مانند حوادث پرتلفات و سکته حاد مغزی خدمات هوایی ارایه می کند، افزود: با توجه به اینکه طول پرواز بالگرد اورژانس هوایی مستقر در تبریز ۱۵۰ کیلومتر است، تلاش می شود اورژانس هوایی میانه نیز برای ارایه خدمات به شهرستان های میانه، چاراویماق و هشترود راه اندازی شود.

وی یادآور شد: اکنون آشیانه پایگاه هوایی میانه آماده بوده و در صورت اختصاص بالگرد، راه اندازی می شود و این پایگاه می تواند به ساکنان شهرها و روستاهای منطقه خدمات ارایه کند.

رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: با توجه به اینکه اورژانس هوایی فقط در محل های خاص و پدهای مشخص امکان نشست و برخاست دارد، در سه ماه آخر سال نقطه زنی خوبی برای نشست و برخاست بالگرد در سطح آذربایجان شرقی انجام شد.

جعفری، ادامه داد: اکنون مکان نشست و برخاست بالگرد در شهرستان های هوراند و کلیبر در حال تسطیح و فراهم سازی امکانات لازم است و امید است در سه ماه اول سال کار تسطیح و آماده سازی زیرساخت های آن ها از سوی فرمانداری ها و شهرداری های این شهرها انجام شود.

وی اظهار کرد: با آماده سازی زیرساخت های نشست و برخاست بالگرد در این شهرستان ها امکان ارایه خدمات اورژانس هوایی در این شهرستان ها و مناطق اطراف آن ها فراهم می شود.

اورژانس آذربایجان شرقی در اجرای طرح نوروزی، ۶ هزار و ۹۶۹ ماموریت انجام داد

رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اجرای طرح نوروزی امسال، گفت: در این طرح علاوه بر فعالیت ۱۴۰ پایگاه، ۱۴ ایستگاه اورژانس نیز برای ارایه خدمات به مسافران نوروزی ایجاد شد.

جعفری افزود: در طول اجرای طرح نوروزی ۲۳۷ نفر با مراجعه به ایستگاه های اورژانس در شهرستان های بستان آباد، جزیره اسلامی، جلفا، کلیبر، صوفیان، مرند، عجبشیر و ملکان از خدمات اورژانسی بهره مند شدند.در طول اجرای طرح نوروزی ۲۳۷ نفر با مراجعه به ایستگاه های اورژانس در شهرستان های بستان آباد، جزیره اسلامی، جلفا، کلیبر، صوفیان، مرند، عجبشیر و ملکان از خدمات اورژانسی بهره مند شدند.

وی اظهار کرد: در این طرح به پنج هزار و ۶۱۴ مورد غیرتصادفی و یکهزار و ۳۵۵ مورد تصادفی خدمات رسانی شد و ۲ هزار و ۷۶۶ نفر غیرتصادفی و یک هزار و ۱۵۰ نفر تصادفی به مراکزی درمانی منتقل شدند.

۱۵۰ نیروی جدید جذب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز می شوند

رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه اکنون ۸۰۰ نفر در اجرای عملیات اورژانس در مراکز دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال خدمات رسانی هستند، گفت: برای کاهش ساعات اضافه کاری پرسنل و افزایش خدمات رسانی اورژانس به مردم، نیروهای جدیدی برای مرکز اورژانس استان جذب می شوند.

جعفری، افزود: بر اساس رایزنی های انجام شده و در قالب طرح جذب ۱۰ هزار پرستار در سطح کشور، برای جذب ۱۵۰ نفر در اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز مجوز صادر شده است.

جعفری، افزود: بر اساس رایزنی های انجام شده و در قالب طرح جذب ۱۰ هزار پرستار در سطح کشور، برای جذب ۱۵۰ نفر در اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز مجوز صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه با جذب این افراد مشکلات کمبود نیرو برطرف و اضافه کاری پرسنل اورژانس کاهش می یابد، یادآور شد: در طول طرح نوروزی امسال نیز ۶ هزار و ۹۶۹ ماموریت اجرا شد که ۱۶ درصد نسبت به طرح نوروزی سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.

پنج کودک آمبولانسی در آذربایجان شرقی متولد شد

رئیس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با قدردانی از دستگاه های مختلف همکاری این مرکز مانند پلیس راه، راهداری و حمل و نقل جاده ای و هلال احمر گفت: در سال ۱۴۰۱ با همکاری این سازمان ها تعداد ۲۵ مورد عملیات نجات مادر باردار در فصل زمستان انجام شد.

جعفری، ادامه داد: در اجرای این عملیات و در حین انتقال مادران باردار به مراکز درمانی، پنج کودک که به نام «کودک آمبولانسی» شناخته می شوند در داخل آمبولانس به دنیا آمدند.

عمر آمبولانس های اورژانس آذربایجان شرقی از استاندارد جهانی بالاتر است

رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه هم اکنون ۱۴۰ دستگاه آمبولانس فعال و ۴۷ دستگاه آمبولانس پشتیبان در اورژانس استان فعالیت می کنند، گفت: عمر آمبولانس های استان از استاندارد جهانی بالاتر است.

رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با اشاره به اینکه عمر مفید آمبولانس ها در دنیا پنج سال است، افزود: عمر ۱۱۰ دستگاه از آمبولانس های استان بالای پنج سال بوده و ۷۸ دستگاه نیز دارای عمر بالای ۱۰ سال است.جعفری روحی، با اشاره به اینکه عمر مفید آمبولانس ها در دنیا پنج سال است، افزود: عمر ۱۱۰ دستگاه از آمبولانس های استان بالای پنج سال بوده و ۷۸ دستگاه نیز دارای عمر بالای ۱۰ سال است.

وی با بیان اینکه عمر آمبولانس های آذربایجان شرقی نسبت به متوسط کشوری از وضع خوبی برخوردار است، اظهار کرد: خرید آمبولانس به صورت تجمیعی و از سوی سازمان اورژانس کشور انجام می شود و امسال قرارداد خرید یکهزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس منعقد شده و امید است این استان نیز سهمی از آمبولانس ها را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید

لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=2030

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.