به گزارش تریبون تبریز، دکتر تقیزاده در مراسم رونمایی از محیط دوستدار سالمند، گفت: علیرغم اینکه امید به زندگی به سالهای بالاتر از ۷۵ سال افزایش یافته است، اما بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۹، تفاوت فاحشی را میان امید به زندگی و امید به زندگی سالم مشاهده میکنیم؛ این تفاوت همواره در حال افزایش اما امید به زندگی سالم برای زنان کمتر از مردان است. در دوره شیوع ویروس کرونا این روند بدتر شد و این شکاف افزایش یافت.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران با بیان اینکه در سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۳۰ سالمندی سالم و تکریم سالمندان جزو اهداف و با چهار سیاست کلان شامل محیطهای دوستدار سالمند، مقابله با تبعیض علیه سالمندان، یکپارچهسازی خدمات مرتبط با سالمندان و فراهمسازی امکانات مراقبتِ طولانی مدت مدنظر قرار گرفت، خاطرنشان کرد: یک شبکه شهرهای دوستدار سالمند در جهان داریم که بیش از ۷۰ کشور عضو آن هستند و اکنون بیش از ۳۳۰ میلیون نفر تحت پوشش این فضاها قرار دارند.
تقیزاده با بیان اینکه منطقه مدیترانه شرقی بعد از آفریقا دومین منطقهای است که کمترین مشارکت را در ایجاد این فضاها دارد، گفت: در عین آن که افزایش جمعیت سالمندی را داریم حتما باید نگاهمان به سالمندی سالم معطوف باشد، ضمن آنکه در برنامه جوانی جمعیت، به پویایی جمعیت و افزایش نرخ باروری، باید موضوع سالمندی و سلامت سالمندی را نیز مدنظر قرار دهیم.
«امید به زندگی سالم» برای زنان کمتر از مردان
تریبون تبریز: نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران با اشاره به تفاوت موجود میان امید به زندگی و امید به زندگی سالم، گفت: این تفاوت همواره در حال افزایش و «امید به زندگی سالم» برای زنان کمتر از مردان است.
لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=27736
- ارسال توسط : esarbaz
- 7 بازدید
- بدون دیدگاه