اکبر فتحی روز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از مردمی سازی یارانه ها، بسیاری از کارشناسان عقیده داشتند که صنعت مرغداری نمی تواند به راحتی به مسیر خود ادامه دهد اما با زحمات شبانه روزی مرغداران و همراهی کارشناسان توانستیم در سال ۱۴۰۲ به رکورد بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره در کشور برسیم و در آذربایجان شرقی نیز به ۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره دست پیدا کنیم که این یک رکورد به شمار می رود.
وی با اشاره به دیگر موفقیت های رقم خورده در عرصه کشاورزی در سال گذشته گفت: بسیاری از کارشناسان بیشترین خرید گندم در استان را نزدیک به ۲۰۰ هزار تن تخمین می زدند اما با اقداماتی که انجام شد و با احتساب گندم بذری، موفق شدیم ۵۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری کنیم که این نیز موفقیتی بزرگ بود.
فتحی گفت: باید در سال جدید بتوانیم تغییرات مثبتی در خود ایجاد کنیم و بیش از گذشته در خدمت به جامعه کشاورزی که قشری زحمتکش و مولد است بکوشیم.
وی با اشاره به انتخاب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) گفت: کشاورزی مردمی ترین بخش اقتصاد کشور است که بیش از ۹۸ درصد آن مردمی است بنابراین در این بخش باید به صورت ویژه به ظرفیت های مردمی توجه کرد تا شعار سال را محقق کنیم.
بیشتر بخوانید
- جوجه ریزی در آذربایجان شرقی بیش از نیاز استان است
- ظرفیت جوجه ریزی ۵.۵ میلیون قطعه ای در آذربایجان شرقی فراهم است
- جوجه ریزی برای تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۳۹ درصد افزایش دارد
- ظرفیت جوجهریزی در آذربایجانشرقی به پنج میلیون قطعه افزایش یافت
فتحی ادامه داد: جهش تولید در این حوزه با ۲ رویکرد قابل تحقق است. رویکرد اول افزایش بهره وری و ضریب نفوذ دانش در کشاورزی رایج یا سنتی است که موجب افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اضافه کرد: رویکرد دوم در این حوزه جذب سرمایه گذاری های بیشتر در کشاورزی صنعتی و نوین است که باید سرمایه گذاران حوزه های دیگر را به سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی تشویق کرد.