محمد عزتی در چهاردهمین جلسه شورای اجرایی شهر دوستدار کودک ضمن اشاره به تغییر رویکرد شهرداری تبریز در تدوین بودجه و تخصیص اعتبار به حوزه مسائل فرهنگی و مباحث مربوط به کودکان اظهار کرد: اقدامات مهمی در حوزه کودکان توسط همکاران در سطح مناطق دهگانه صورت گرفته است که بیانگر گرایش شهرداری های مناطق به مباحث فرهنگی از جمله تفریح، ورزش و مباحث مرتبط با کودکان در کنار فعالیت های عمرانی است که بازخورد آن، در میزان مشارکت کودکان در برنامه های تابستانی مناطق قابل مشاهده است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز با بیان اینکه اطلس کودکان شهر نیز در حال تدوین است گفت: از کلیه دستگاه های ذیربط اعم از آموزش و پرورش، بهزیستی و سمن ها خواهشمندیم آمار و اطلاعات مورد نیاز جهت تهیه بسته اطلاعات اولیه و تدوین این اطلس را در اختیار همکاران شهرداری قرار دهند.
وی افزود: در این اطلس، اطلاعاتی همچون تعداد مراکز آموزشی موجود در سطح شهر به تفکیک کودکستان، مدارس ابتدایی و راهنمایی، تعداد فضاهای آموزشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، همچنین آمار کودکان شهر، گروه های سنی و… گردآوری خواهد شد.
عزتی تصریح کرد: با تدوین این اطلس میتوانیم پتانسیل های شهر تبریز در حوزه کودکان را بررسی و به اطلاعات مهمی نظیر میزان و نحوه تراکم مدارس در سطح شهر دست یابیم و به تبع آن، سیاستگذاری های خود را در حوزه های مختلف عمرانی، خدماتی و فرهنگی تدوین کنیم و با پیاده سازی این اطلاعات بر روی نقشه های GIS به یک بانک اطلاعاتی جامع دست یابیم.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز همچنین از آماده سازی سایت شهر دوستدار کودک نیز خبر داد و گفت: هم اکنون این سایت در مرحله بارگذاری اخبار قرار دارد و بانک اطلاعات ویژه کودکان نیز به زودی در این سایت بارگذاری شده و در اختیار بخش های مختلف دولتی و خصوصی قرار خواهد گرفت.
چهاردهمین جلسه شورای اجرایی شهر دوستدار کودک با حضور شهردار تبریز، نماینده شورای اسلامی شهر، معاونان شهرسازی و معماری و فنی و عمرانی، مدیرعامل سازمان فرهنگی-هنری و اجتماعی، شهرداران مناطق یک، دو و سه و همچنین نمایندگان آموزش و پرورش، بهزیستی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نمایندگان سمن های فعال در حوزه کودکان برگزار شد.