به گزارش تریبون تبریز، بابک دانش پناه، در حاشیه تور رسانهای که با محوریت معرفی جاذبه ها و پتانسیل های گردشگری و پتانسیل های عمرانی تفرجگاه عینالی صورت گرفت، بیان کرد: سازمان توسعه و عمران عون بن علی متولی هشت هزار اراضی است که از ضلع غربی تا شرقی کشیده شده است.
وی متولی تامین مباحث مالی و مدیریتی این مجموعه را شهرداری عنوان کرد و افزود: بیشترین تعامل و همکاری مجموعه عون بن علی با شهرداری بوده و اگر کمکهای این سازمان نبود توسعه و پیشرفت تقریبا ناممکن بود.
دانش پناه ضمن تاکید بر اینکه بودجه مصوبی برای سازمان، ۲۰۰ میلیارد است، ادامه داد: مبلغی بالغ بر ۱۵۵ میلیارد از این مبلغ ابلاغی، صرف بودجه عمرانی و رقم ناچیزی از آن صرف بودجه جاری شد.
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی تامین منابع آبی را اولویت توسعه زیرساختهای فضای سبز عنوان کرد و ادامه داد: در طرح توسعه ۵۰ هکتاری مجموعه عون بن علی، با کاشت سه هزار و ۵۰۰ نهال، ۴ هکتار آن کار شده و مراحل مقدماتی کاشت ۳۲ هزار نهال نیز شروع شده است.
او ضمن بیان اینکه پیدا کردن نیروی کار برای انجام امورات یکی از دغدغههای این مجموعه میباشد بیان کرد: با توجه به اینکه گسترش شبکه تاسیساتی سیستم آبی وسیعترین و سختترین کار در این مجموعت محسوب میشود، اجرایی کردن این طرح یکی از مشکلات این مجموعه است.
وی افزود: این مجموعه منابع درآمدی ندارد و کمترین مبالغ اختصاص یافته نیز برای حفظ وضعیت کنونی به سختی کفایت میکند.
دانش پناه ضمن اشاره به اینکه تامین روشنایی یکی از دغدغهها و مطالبات عمومی شهروندان محسوب میشود، گفت: در جهت فعال نگه داشتن فضای روشنایی مجموعه کوه عون بن علی چند صد میلیون هزینه صرف تعویض لامپها شده است
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی تردد خودروها در ورودی عون بن علی را با توجه به فعالیت شبانه روزی این مجموعه، یکی دیگر از مشکلات این مجموعه عنوان کرد و ادامه داد: به دلیل فعالیت شبانه روزی، نیازمند کمک دستگاههای خدمات رسان هستیم.
دانش پناه، آمفی تئاتر روباز عینالی را یکی از موضوعات قابل توجه دانست و گفت: در این مورد اگر بهرهبرداری درست اتفاق بیفتد، شاهد حمایتها و اتفاقات خوب کثیری خواهیم بود.
وی ادامه داد: این آمفی تئاتر روباز حتی در بسیاری موارد به صورت رایگان در اختیار برخی ارگانها برای انجام امورات قرار داده شده است.
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی ضمن تاکید بر اینکه برخی از نواقصات آمفی تئاتر عون بن علی نیاز به تکمیل شدن دارد، بیان کرد: از متولیان فرهنگی انتظار میرود تا در خصوص رفع محدودیتهای مالی اقدام به همکاری کنند.
دانشپناه ضمن بیان اینکه یکی از پروژههای بزرگ ۳۸ میلیاردی این مجموعه، پروژه عمرانی خط انتقال اصلی چهارراه منصور تا نهالستان است، عنوان کرد: مطالبات این پروژه از اوایل سال گذشته شروع و تا اواخر سال ۱۴۰۲ اعتبار آن تامین و خط دوم نیز طراحی شد.
او اعتبار تخصیص یافته برای پروژه توسعه ۵۰ هکتاری این مجموعه را مبلغی بالغ بر ۱۵ میلیارد عنوان کرد و ادامه داد: در خصوص پروژههای تامین تجهیزات روشنایی و مسیرهای دسترسی، مطالعاتی انجام گرفته و در حال اجرایی کردن پروژه مسیر ورودی شرقی یا پیادهراه رشدیه تا داغ گولی هستیم.
وی افزود: در راستای حل مشکل ترافیک ورودی مسیر ایدلو باید به فکر راه اندازی ورودیهای جدید باشیم، در غیر این صورت این مشکل حل نخواهد شد.
دانش پناه ضمن بیان اینکه ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون اعتبار برای تامین منابع آبی اختصاص داده شده است، گفت: بیش از ۹۰ درصد سیستم آبیاری این مجموعه به صورت قطرهای است.