به گزارش تریبون تبریز، یوسف زندی امروز در دیدار صمیمی با مدیران اصحاب رسانه آذربایجانشرقی از شناسایی ۲ هزار و ۵۰۰ نخبه در استان خبر داد و اظهار کرد: در این ارتباط ۳۱ کارگروه ویژه برای شناسایی نخبگان در بخشهای مختلف تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه صفت نخبه زمانی معنای واقعی به خود میگیرد که استعداد ذاتی فرد با مهارت فنی آن بتواند اثرگذاری مطلوبی در جامعه داشته باشد، گفت: بر اساس منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای استفاده صحیح و مناسب از ظرفیتهای علمی نخبگان برای توسعه کشور و لزوم حرکت انقلابی و جهادی در مسیر رفع موانع و مشکلات و رسیدگی به نخبگان، بنیاد نخبگان آذربایجانشرقی قدم در مسیر تحول و توسعه گذاشته است و در این زمینه از تمام توان و امکانات موجود و قانونی خود برای حمایت از نخبگان و افراد صاحب فکر و اندیشه استفاده میکند.
وی تاکید کرد: بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی در راستای اهداف و برنامه های متعالی از تمام دستگاها، ارگانها و سازمانها جهت همکاری و هماندیشی دعوت به عمل می آورد تا بتوان با برنامهریزی اساسی و مدون مسیر توسعه و تحول را که منجر به پیشرفت ایران اسلامی خواهد با موفقیت طی کرد.
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجانشرقی افزود: همانطور که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند “نخبگان جزء ارکان پیشرفت کشورند” لذا باید برای حمایت همه جانبه از آنها همگان بسیج شوند و بایستی برای جذب و نگهداشت نخبگان جذابیت ایجاد کرد و زمینه های حمایت را بیش از پیش تبیین و معرفی کرد.
زندی تصریح کرد: در راستای توسعه فعالیتها، بنیاد نخبگان آذربایجانشرقی برنامهریزی برای ایجاد کمیتههای تخصصی با هدف ظرفیتشناسی بخشهای مختلف را آغاز کرده است و امیدواریم با آغاز فعالیتهای کمیتههای تخصصی و برگزاری رویدادهای مختلف بتوانیم اقدامات اساسی بیشتری نسبت به گذشته صورت دهیم و در این زمینه دست تمام افراد و بخشهای دغدغهمند را به گرمی میفشاریم.
فرصتسوزی مهمترین مشکل کشور
وی با بیان اینکه بزرگترین مشکل در جامعه را در حوزه فناوری فرصتسوزی دانست و اظهار کرد:
اکوسیستم استارتاپی کشور به مرحله بلوغ نرسیده است
زندی با بیان اینکه استارتاپها امید آینده کشور هستند و نیازمند عزم ملی در این زمینه هستیم، گفت: اکوسیستم استارتاپی کشور به مرحله بلوغ نرسیده است.
وی با بیان اینکه کارآفرینی توسط نیروی انسانی خلاق به ایجاد ارزش افزوده و اشتغال منجر میشود، متذکر شد: فعالان شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهایی که کار خود را با امکانات اندک و محدود آغاز کرده، الگوی موفق این موضوع به شمار میروند.
طرح دانشآموزی شهاب، گام اول در نخبهپروری
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجانشرقی تصریح کرد: بنیاد ملّی نخبگان، اجرای برنامه «شهاب» (شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) را در حال اجرا دارد و هدف اصلی این برنامه، شناسایی و تدوین اطلس استعدادی دانشآموزان برتر کشور و هدایت آنان در مسیر شکوفاسازی استعدادهای آنان است.