به گزارش تریبون تبریز، «آرش پاکمهر» روز پنجشنبه در گفت و گویی افزود: کوچ این عشایر از امروز به مقصد مناطق قشلاقی شهرستانهای بناب، ملکان، عجبشیر، چاراویماق، هشترود، بستانآباد و اسکو در آذربایجانشرقی و میاندوآب و مهاباد در آذربایجانغربی آغاز شد.
به گفته وی این عشایر هرساله از ۱۵ خرداد ماه تا ۱۵ شهریور ماه به ۱۱۷ مرتع ییلاقی سهند شهرستان مراغه کوچ کرده و در مدت سه ماه اقامت خود در ییلاقهای سهند شیر، گوشت قرمز و پشم تولید میکنند.
عشایر در ییلاقهای سهند شیر، گوشت قرمز و پشم تولید میکنند
وی اضافه کرد: جمعیت دو درصدی عشایر استان با تلاش شبانهروزی خود ۲۰ درصد فرآوردههای دامی استان را تولید میکنند.
وی این را هم بیان کرد: کوه سههزار و ۷۱۰ متری سهند در حوزه استحفاظی شهرستان مراغه قرار دارد و با حدود ۳۰ هزار هکتار وسعت از مناطق مهم ییلاقی برای گذران تابستان عشایر در شمالغرب کشور است.
به گزارش ایرنا وجود پرصلابت کوه سهند ضامن تداوم زندگی بیش از دو میلیون جمعیت اطرافش است؛ کوهی که به عروس کوههای ایران شهرت دارد و علاوه بر آب، هوا و پوشش گیاهی و جانوری منطقه را هم به تعادل میرساند.
۶۰۰ خانوار عشایری جنوب سهند به مناطق قشلاقی برگشتند
به گزارش تریبون تبریز، «آرش پاکمهر» روز پنجشنبه در گفت و گویی افزود: کوچ این عشایر از امروز به مقصد مناطق قشلاقی شهرستانهای بناب، ملکان، عجبشیر، چاراویماق، هشترود، بستانآباد و اسکو در آذربایجانشرقی و میاندوآب و مهاباد در آذربایجانغربی آغاز شد.به گفته وی این عشایر هرساله از ۱۵ خرداد ماه تا ۱۵ شهریور ماه به ۱۱۷ […]
- ارسال توسط : esarbaz
- 69 بازدید
- بدون دیدگاه