به گزارش تریبون تبریز، فریدون باباییاقدم امروز در دومین جلسه کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز در سال چهارم دوره ششم اظهار کرد: سال سوم نقطه قوت کمیسیون، کمیته کارشناسی ما بود. همکاران با تمرکز حداکثری موجب پیشبرد اهداف کمیسیون شدهاند.
وی گفت: کمتر از یک سال از عمر شورای ششم باقی مانده است. ما اغلب بحثها را در قالب جلسات بیان میکنیم اما توقع افکار عمومی در این خصوص از ما بالا است. مردم انتظار دارند فراتر از برگزاری جلسات متعدد، درصدد حل مشکلات آنها باشیم.
بابایی اقدم گفت: از جمله موضوعاتی که خلأ آن در شهرها نمایان است؛ متفاوت بودن متولی صدور پروانهها و متولی نظارت بر ساخت و ساز هاست. در جلسات گذشته هم اشاره کردهایم که برای رفع این خلا حداقل سیستم پایش را در قالب معاونت ارتقاع دهیم تا در این رابطه کمک کننده باشد.
وی ادمه داد: در منطقه ۹ به صورت پایلوت در شورای پنجم اقداماتی در این خصوص صورت گرفت که متاسفانه عقیم ماند.رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری گفت: شهروندان شاهد ساخت و ساز غیر مجاز هستند و در همین راستا، تخلفات را به شهرداری گزارش میکنند؛ اما شهرداری اقدامات بازدارنده لازم را انجام نمی دهد و ساخت و ساز غیر مجاز ادامه پیدا میکند.
وی با اشاره به لزوم افزایش نظارت از سوی دستگاههای نظارتی و حراست شهرداری بر این موضوعات گفت: تعجب میکنم که چرا نهادهای نظارتی چشم خود را بر این دسته از مسائل بستهاند. نمیدانیم فلسفه وجود حراست در شهرداری چیست. حراست شهرداری مرکز و کارکنان بخش بازرسی نیز باید در صحنه حضور داشته باشند و نظارت بیشتری بر مسائل ساخت و ساز غیر مجاز داشته باشند.
بابایی بیان کرد: طرح جامع حریم را در شورا به تصویب رساندیم اما فرمانداری در مسیر اجرای آن سنگاندازی کرد. شاهد زایش بافتهای مسئلهدار در سطح شهر هستیم و باید برخورد لازم با تخلفات صورت بگیرد.بابایی اقدم تاکید کرد: حلوفصل مسائل ساختوساز های غیرمجاز یکی از مهمترین اهداف گروه است که باید این موضوع را با جدیت پیش ببریم.او در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت پروژه عتیق گفت: عدم تکمیل پروژه عتیق و واگذاری واحدهای تجاری این پروژه باعث گلایهمند بودن شهروندان شده است.
روح الله رشیدی با اشاره به پیگیری های مستمر کمیسیون شهرسازی و معماری گفت: این پیکیری ها در مناطق منجر به تطبیق نقشهها و تملکها شد و کمک شایانی به شهرداری کرد.در ادامه عملکرد کمیسیون شهرسازی و معماری در سال سوم شورای ششم مورد بررسی قرار گرفت. گفتنی است کمیسیون شهرسازی و معماری در سال سوم شورای ششم ۳۴ دستور جلسه را طی ۲۵ جلسه در دستور کار خود قرار داده است که دارای ۶۲ مصوبه و ۳ لایحه بود.
بررسی هوشمند سازی سامانه شهرسازی شهرداری، بررسی مسیرگشایی ها، بررسی اجرای نواقصات میدان آذربایجان، بررسی آخرین وضعیت تملک کنسولگری آلمان، بررسی آخرین وضعیت طرح تفضیلی، بررسی مسیر پیشنهادی اتصال اتوبان پاسداران به کسایی، بررسی مناسب سازی فضای دسترسی شهر، بررسی آخرین وضعیت طرح مجموعه تاریخی کلاه فرنگی و پارک باغشمال، احداث پارکینگ در مراکز خدماتی درمانی از جمله مهمترین دستورجلساتی بودند که در طی جلسات مختلف کمیسیون در سال سوم شورا ششم مورد بررسی قرار گرفتند.
هشدار درباره زایش بافتهای مسئلهدار در سطح شهر تبریز
تریبون تبریز: رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز بر لزوم افزایش نظارت بر ساخت و ساز های غیر مجاز تاکید کرد و گفت: طرح جامع حریم را در شورا به تصویب رساندیم اما فرمانداری در مسیر اجرای آن سنگاندازی کرد. شاهد زایش بافتهای مسئلهدار در سطح شهر هستیم و باید برخورد لازم با تخلفات صورت بگیرد.
لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=22911
- ارسال توسط : esarbaz
- 54 بازدید
- بدون دیدگاه