به گزارش تریبون تبریز، مرتضی محمدزاده، پنجشنبه، یکم آذرماه، در همایش مردمی سکته مغزی که در تالار پتروشیمی تبریز برگزار شد، افزود: اگر نگاه کوتاهی به نظام سلامت بیندازیم خواسته یا ناخواسته تمرکز و صرف منابع عمدتا در حوزه درمان بوده به جای اینکه در حوزه پیشگیری و بهداشت باشد.
وی ادامه داد: تا زمانی که مریض نیستیم به آن صورت نگرانی آینده را نداریم ولی وقتی مریض میشویم حاضر هستیم از آینده فرزندانمان نیز بگذریم ولو برای مدت کوتاهی زنده بمانیم که این فرهنگ نیاز به اصلاح دارد.
وی با بیان اینکه باهمهی زحمات که نظام سلامت کشیده، دستاوردهای علمی، فناوریها و تکنولوژیها باز هم دانش سلامت محدودیتهای خاص خود را دارد، گفت: برای اینکه از زیر سقفهای محدود خارج شویم و آنها را بشکنیم، نسخه را متخصصین نوشته ما هم بستر را آماده میکنیم.
محمدزاده خاطرنشان کرد: در حوزهی اجتماعی کار، تعهد داریم از نهادها و تشکلهای غیردولتی در حوزه سلامت حمایت کنیم تا باری از دوش وزارت بهداشت و درمان کم کنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه متاسفانه نسل ما در برابر آموزش سختگیری میکنند، اظهار کرد: فرزندانمان متعلق به دنیای جدید هستند و آموزش پذیری آنها راحت تر از ما است بنابراین در حوزه سلامت نسخه را بنویسید و ما نیز کمک رسان خواهیم بود تا سواد عمومی ارتقا یافته و امید به زندگی کشور ما نیز نزدیک کشورهای توسعه یافته باشد.
ارتقای امید به زندگی در گرو ارتقای سواد عمومی سلامت است
تریبون تبریز: معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: نظام سلامت و امید به زندگی زمانی به صورت نسبتا چشمگیری ارتقا پیدا میکند که سواد عمومی سلامت ما ارتقا پیدا کند و دانش اولیه از سلامتی اصلاح و بهبود یابد.
لینک کوتاه : https://tribunetabriz.ir/?p=25908
- ارسال توسط : esarbaz
- 16 بازدید
- بدون دیدگاه